» » » » » Lady Gaga'dan Demi Lovato'ya Cevap Geldi


Geçtiğimiz hafta haberlerini sizlerle paylaşmıştık. Şöyle bir özet geçecek olursak, 2014 SXSW Festivali'nde "Swine" performansı sırasında kendisine 'kusmuk ressamı' denilen bir sanatçı Lady Gaga'nın üzerine kusmuştu.

Performans sırasında olan bu durum kimi seyirci tarafından beğenilmişti ancak bolca tepki de aldı. Kuşkusuz Demi Lovato da buna en büyük tepkiyi verenlerden biriydi. Geçmişte kendisi de yeme bozukluğu sorunuyla mücadele eden 21 yaşındaki şarkıcı, yeme bozukluğu rahatsızlığının sanatsal bir şeymiş gibi gösterilmesinden rahatsız olduğunu Twitter üzerinden dile getirmişti. Gaga hayranları tarafından topa tutulmasının ardından da Lady Gaga'yı takip etmeyi bırakmıştı.

Lady Gaga şimdi bu olay hakkında E! News'e konuştu:
"Demi'nin mücadelesini ve kendisinin yanı sıra aynı dertten muzdarip olan herkesi kurtarmaya çalışmasını çok destekliyorum. Ama bu performansın yeme bozukluğu ile herhangi bir ilgisi yoktu ve biz asla buna yönelik bir şey yapmayı hedeflemedik."

Lady Gaga'nın her zaman olduğu gibi destekleyici yönünü göstermesi güzel. Demi de tüm bunlara rağmen hala Little Monster olduğunu eklemişti zaten. İki sanatçı arasında bir sorun olmaması hepimizi sevindirdi sanırım.

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. her boku kendine çekiyo amk salağı. he her şey senle ilgili. her şey. he. lady gaga nın şakası da. her şey. he. beyinsiz. dikkat çekmek için napacağını şaşırdı. yeme bozukluğu dediği de gırtlağını tutamaması. kusmanın neresi yeme bozukluğu amk. ayrıca şov bu. sen de sexi sanatsal bi şeymiş gibi gösteriyon sahnede ya da bilek kesmeyi kimse sana bi şey diyo mu. olan bir oaly hakkında herkes yorum yapmakta özgürdür. benim yorumum sizi ilgilendirmez amk gelip küfürlü falan şeyler yazmayın.

    YanıtlaSil
  2. şaka pardon şov yazacaktım

    YanıtlaSil
  3. ayrıca sana ne amk istediğini yapar o senin konserde yaptığın ilkokul şovları bile olamayacak saçma şovlara ki şov da değil saçma dansımsılar karışıyo mu sana mı soracak amk salağı rahatsız olmuşmuş özür dileyip bir daha yapmasın istersen amk beyinsizi.kimse kalkıp da küfür falan edip inkar da etmesin kanıtlar var. konser görüntüleri, gifler var. kanıtlarım amk.

    YanıtlaSil