» » » » » Miley Cyrus Arkadaşı Cheyne İçin Demi Lovato'dan Vazgeçti!



Miley Cyrus ve Demi Lovato Twitter'dan birbirlerini takip etmeyi bıraktı. İkilinin arasında neler olduğuna dair kimse bir şey bilmiyor ancak görünen o ki, Miley en yakın arkadaşlarından Cheyne Thomas için Demi'den vazgeçti.

Demi ve Cheyne arasında bir tartışma geçmişti ve Demi'nin attığı bir tweette açıkça Miley'i hedef aldığı besbelliydi. 

İlk olarak Demi Cheyne'i, daha sonra da Miley Demi'yi, en sonunda da Demi Miley'i takip etmekten vazgeçti.

K: Cambio

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

10 yorum:

  1. Smiler ♥ Belieber19 Mart 2014 17:15

    ayy

    YanıtlaSil
  2. miley den soguyan kiz19 Mart 2014 17:25

    miley istediği boku yiyebilir amaaaa demi deb vazgecmek gibi bir hataya dusmemeliydi... ne de oksa gecmus diye bisey var . miley benim gozumde su an yerle bir oldu demilena yi cok severdim ve en cok demi yi severdim ki haala cok seviyorum ama miley benim 2. mdi her zaman ve dostluklarinida kiskanirdim simdi ise miley den baaya bi nefret etmeye baslayabilirim miley tam bir zavalli gibi davraniyo (anti degilim).

    YanıtlaSil
  3. Yalnız Demi ve Miley küçük yaşlardan beri yakın arkadaşlardı...Miley'nin Cheyne diye bir kıza kaç yıllık arkadaşını satması çok adice olmuş.Olayın içinde ne olmuş bilinmez ama dışarıdan öyle görünüyo..

    YanıtlaSil
  4. Olayin ic yuzu oyle degil. Bu haberdr gotunden element uydurmuslar. Demi zaten cheyne i takip etmiyodu. Ilk once demi gondrrme yapti. Mileynin sikca kullandigi 4 kelime iclerinde twerk de var yok edilmeli falan yazdi. Miley ondan sonra takibi bıraktı.

    YanıtlaSil
  5. Cheyne kiz degil erkek ve yeni biri degil mileynin kac yillik kardesi. Ayrica drmi cheyne i zaten takip etmiyodu yalan bu demi yine twerk hakkinda falan yazdi.

    YanıtlaSil
  6. Demi abartmış kesinlikle. Sadece kendisiyle takılacak diye birşey yok miley'nin birsürü arkadaşı olabilir.İyice saçmaladı *_* #StayConfusedDemi

    YanıtlaSil
  7. Abi Cheyne-Demi tartismasinda Demi,Miley'i katmamaliydi bu acik yani. Miley'in, Demi ve Cheyne arasinda bi secim yapmasina olanak yok. İkiside Miley icin farkli yerlerde. Lutfen konu hakkinda bilginiz yoksa yorum atmayin ve Miley'i kotulemeyin.

    YanıtlaSil
  8. ♫ Demiley ♫19 Mart 2014 18:59

    :( :(

    YanıtlaSil
  9. bu kötü oldu işte :((

    YanıtlaSil
  10. Stay Strong Demiiiii

    YanıtlaSil