» » » Miley Cyrus Kanserli Minik Hayranını Hayal Kırıklığına Uğrattı Mı?


Miley Cyrus geçtiğimiz günlerde kanser hastası bir kız çocuğu ile Twitter üzerinden yapılan istekler üzerine stüdyosunda buluştu. Miley'nin buluştuğu sevimli kız çocuğu Miley ile adaş ve günler boyunca bunun için şanslı hissettiğini söylemişti, (Miley Hodge.)

Buluşma hakkında Radaronline.com'a konuşan Brandon Deboer adlı sözde bir aile yakını; kanser hastası kız ve ailesinin Cyrus ile buluşmak için onun stüdyosuna geldiklerinde onlar ile ilgilenmek yerine stüdyosuna daha fazla vakit ayırdığını ve küçük kız ile 2-3 dakikadan fazla konuşmadığını iddia etmişti.

Miley Hodge'nin (kanser hastası küçük kız'ın) ailesinin bir yakını olduğunu iddia eden o kişi, o günlerde olanlar hakkında şu şekilde röportaj verdi;
"Arkadaşlarım (küçük kızın ailesi) Miley, Miley ile buluşacağı için Los Angeles'a iki hafta önceden gelmişlerdi. Cyrus'ın müzik stüdyosunda buluştular, Cyrus, Miley ile ilgilendiğinden daha çok stüdyosunda bir şeyler ile uğraşıyordu, arkadaşlarımın suratına anca birkaç kez baktı."
Küçük kızın babası ise Facebook'ta şöyle yazdı;
"Make-A-Wish ve çocukların rüyalarını gerçekleştirmeye yardım eden herkese minnettarız. Ve de onlarla birlikte çalışan tüm ünlülerin destekleri için. Los Angeles'ta geçirdiğimiz hafta içinde Universal Stüdyoları'nda harika vakit geçirdik ve Lowe Hotel'de kaldık. Limuzin ile gezdirildik ve son derece saygıyla muamele gördük. Uzun bir hafta sonunda Miley Cyrus ile tanışmak için bir şansımız var."
Aynı zamanda ismini belirtmek istemeyen bir vatandaş Miley Hodge'nin babasının, "Miley Cyrus kızımız ile buluştuğu için şükür doluyuz," dediğini belirtti.
Ve minik kızın babası yapılan yanlışı düzeltmek için, sözde yakını Deboer hakkında sert sözler de söyledi, daha sonra bu 'sahte' aile dostunun 'sahte' röportajını şu şekilde yalanladı.
"Bildiğim kadarıyla Brandon Deboer diye bir aile dostu ortaya çıkmış. Bu doğru değil. Biz öyle biriyle hiç konuşmadık bile."
Buluşmadan fotoğraflar;

 

 

Küçük kız Miley ile buluşsa da ailesinin ve kendisinin senelerden beri hayalini kurduğu bir diğer şey küçük kızın Justin Bieber ile buluşması. Doktorlar küçük kızın şuan ölmeden önceki 6-7 ayını yaşadığını söylüyor. Ünlü isimler dahil milyonlar Justin'in küçük Miley'yi fark etmesi için gece gündüz şu hasthtagler altında tweetler gönderiyor; #pray4Miley (Miley için dua et.) #JustinmeetMiley (Justin Miley ile tanış.)

Caner Ünal

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Kızın babası yalan demiş. güzel muamele görmüşler. niye üzülüon ki anlamadım. .d

    YanıtlaSil
  2. ♫ Demilena ♫30 Mart 2014 18:22

    Yok ya ona değil kız kanser ya ona üzüldüm :(

    YanıtlaSil
  3. ha tamam evet. :(

    YanıtlaSil