» » » » Selena Gomez, Justin Bieber'ın Fotoğrafını Paylaşmasıyla Dalga Geçti (?)


Justin Bieber birkaç gün önce Instagram üzerinden ayrıldı olarak bilinen eski sevgilisi Selena Gomez'ın fotoğrafını paylaşarak ''Dünyanın en zarif prensesi'' yazmıştı. TMZ.com'un haberine göre Selena Gomez artık Justin'in hilelerine düşmeyecek kadar büyüdü. Söylenene göre Selena Gomez Justin Bieber'ın Oscar sonrası verilen partide fotoğrafını paylaşmasından etkilenmemiş, hatta bunu çocukça bulduğunu söyleyerek yüksek sesle gülmüş.


TMZ'in kaynağı, Selena'ya yakın olan bir arkadaşı. Hatta kaynağın söylediğine göre Selena Justin'in fotoğrafı paylaşıp, 'Dünyadaki en zarif prenses' yazmasıyla dalga geçmiş. Ayrıca Selena güldükten sonra da bunun salakça ve çocukça olduğunu söylemiş.

Ne düşünüyorsunuz?

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

35 yorum:

  1. Kaşar cidden kaşar. Belieber değilim JB ile hiçbi alakam yok ama bu kızdan öyle nefret ediyorum ki.

    YanıtlaSil
  2. Belieber SmileR6 Mart 2014 20:13

    bu selenada kaşınıyo ama

    YanıtlaSil
  3. sbsbsbsnsbsbsbsbsbsbsbbsbsndsn6 Mart 2014 20:15

    Kesin belieber değilsindir :DD tabii canım :DD he he :DD doğru diyon

    YanıtlaSil
  4. Ne bende değilim ama bende ondan hoşlanmıyorum sevmiyosun sevmiyosun bari dalga geçme

    YanıtlaSil
  5. TMZ Bu neden inanıyosunuz ??

    YanıtlaSil
  6. TMZ olduğu için pek inanmadım ama Selena yaptıysa yapmıştır.Ben Justin'i hakettiğini düşünmüyorum kusura bakmayın arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  7. TMZ HABERE İNANACAK DELİLER VAR MI? VAR SA BELİRTSİN BURADA KENDİNİ?HEM SELENA BÖYLE BİRİ DEĞİL HEM DE BU TMZ HABER JB HAKKINDA YALAN HABER YAPSA TT BİLE YAPARSINIZ SELENA HAKKINDA YALAN HABER YAPTIKLARINA NEDEN İNANMIYORSUNUZ ZOR MU? DELİLİK BU!!1!!1!!!11! HER GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEYE DE İNANMAYIN !!!!1!!!!!11! EVET SELENATOR'UM..VE SELENATORLERDEN BAŞKA KİMSE SELENAIN BUNU YAPMAYACAĞINA İNANMAZ.O ZAMAN BELİRTEYİM DEDİM.BUNU OKUDUKTAN SONRA DA DEVAM EDERSENİZ SÖVMEYE KÜFRETMEYE FALAN YA DA BU HABERE İNANMAYA...NEYSE.. YALAN HABER OLDUĞUNU BİLİN YETER.BAZI ERGENLER DEMİCEM BAZI 8-9-10 YAŞINDAKİLER GELMİŞ BURAYA ''' Slena da kşınıyo .s.s.s kşr işte pç.. .s.s.s.s GİBİ ŞEYLER YAZIYO.OKUYORUZ HABERİNİZ OLSUN AZCIK OLGUN OLUN VE AZCIK DÜŞÜNÜN.TMZ HABER BU YA! İNANIYORSANIZ YANİ.

    YanıtlaSil
  8. selena kaç aydır instagramda justinle olan fotograflarını beğenip duruyor ve görüşüyorlar bunlar ortaya çıkan fotograflardan belli zaten şimdi ne diye gelip justin'le dalga geçsinki bunu hepimiz biliyoruz laf atanlarada tek diyeceğim siz zaten haberin yalan olup olmadığına bakmıyorsunuz siz selena'ya laf atmak için zaman kolluyorsunuz böle salak saçma haberlerde size yardımcı oluyor sadece..!!

    YanıtlaSil
  9. O deilde TMZ Justin hakkında kötü haber yapınca haber dogru ama selena hakkında böyle deyince haber yanlış neyin kafasındasınız abi.TMZ olduğu için pek inanmadım ama dese demiştir yani daha öncede gördük dalga gectini

    YanıtlaSil
  10. Belieber SmileR6 Mart 2014 21:23

    sananeee

    YanıtlaSil
  11. Belieberlar hemen Selena'ya laf atmayın bu haber TMZ'nin haberi !! TMZ Justin hakkında haber yapınca yalan diyorsun şimdide Selena hakkında birşeyler dediler neden buna demiyorsunuz ah pardon o sürtüktü değil mi ? hayallerinizi çaldı diye dimi? Bu kadar düşmeyin kendi idolünü koruyupta başkalarına suç atarak küçüldünüz siz Justin'i severim fakat bazı belieberlar haddinden daha fazla aşıyorlar

    YanıtlaSil
  12. Tomris Elmalı6 Mart 2014 23:07

    Arkadaşlar yorumlarda söyle bir muhabbet var olduğunu gördüm. Bazı belieberlar selenayi ve jelenayi seviyor ama bu belieber olmadıklarını göstermez. Bazı sahte belieberlar söyle diyor : selenayi seven justini sevmez belieber olamaz salaklar gibi şeyler söylüyorlar benimde selenayi pek sevdiğim söylenemez ama bunları dedim diye bana sahte diyecekseniz bunları diyen asıl sahte belieberdir.

    YanıtlaSil
  13. Elif Belismiler7 Mart 2014 01:17

    Ne bekliyorsunuz bu kızdan başka?

    YanıtlaSil
  14. TMZ'nin yalan haberlerine inananlar 5 metre ötemde durabilirmisiniz ? Selena bunu yapacak kadar çirkin huylu olamaz.

    YanıtlaSil
  15. götü kalkmış amk :D justini de pek sevdiğim söylenemez ama :D selena kendini bir şey sanıyor ya asıl gülünmesi gere
    ken o bence :(

    YanıtlaSil
  16. söyleyen kişi selena , inanıyorum bu habere zaten daha öncede dalga geçmemişmiydi amk -,-

    YanıtlaSil
  17. TMZ'ye güvenirsek batarız :D Yani LWR'ı söylerken ağlayan bir kızın bunu yapması biraz... Saçma değil mi?

    YanıtlaSil
  18. selena ilk önce o aldırmadığı bıyıklarına baksın .

    YanıtlaSil
  19. Slak selena!

    YanıtlaSil
  20. ♫ Demiley ♫7 Mart 2014 21:38

    Bazıları şimdiden selenaya laf etmeye baslamıs. Bişi sorcam gercekten TMZ haberlerine inanıyormusunuz ? (Selenator değilim ama sadece laf edenlerin yaptıklarını yanlış buluyorum?)

    YanıtlaSil
  21. bende smiler yada belieber değilim hatta justin ya da miley sevmem bile ama selenanın anticisiyim. kadında ses yok bi kere itici harketleride cabası. lovatic ve jonatic im illa antici olmak için belieber ve smiler olmak gerekmiyor yani:) idolümün en yakın arkadası olmasına ragmen sevmiyorum simdi sen dersin ''true lovatik deyilsinnn'' lütfen deme şunu, siktir git.

    YanıtlaSil
  22. TMZ Justin hakkında haber çıkarınca Belieber's:
    Yalan abi.TMZ'yi bilmiyor musunuz?
    TMZ Selena hakkında haber çıkarınca Belieber's:
    Şu selena malı bi bitmedi.Selenadan nefret ediyoruz.daha önce de dalga geçmişti zaten..

    YanıtlaSil
  23. yalan soylemeyin lutfen bunun ardindan selena justinle barismis ayrica gercek selena haberleri istiyosaniz selgomez-news.com-a girin

    YanıtlaSil
  24. biktim artik ya ben neden bunlara girip bakiyorum ki?

    YanıtlaSil
  25. selena eğer gerçekse amk :)

    YanıtlaSil
  26. Tomris Elmalı22 Mayıs 2014 23:17

    Tmz haberi sahte yani selananin neler yaptığını biliyoruz ama TMZ haberi yani

    YanıtlaSil
  27. ♥♫_Demetria_♫♥22 Mayıs 2014 23:17

    her smiler selena antisi değildir ben mesela hem smilerim hemde selenayı seviyorum(selenator değilim) :) :) :D hem zaten tmz yalan haber cıkarıyo her zaman amacı insanları kötülemek.!

    YanıtlaSil
  28. ♥♫_Demetria_♫♥22 Mayıs 2014 23:17

    TMZ çoğu haberleri yalan Çoğu haberlerindede insanları kötülüyor .!! Inanmayinn.. ;!!

    YanıtlaSil
  29. Tmz haberini inanma Justinede iftira attıkları da biz böyle mi demiştik?Kaşınıyosa dövecen mi ne yapacanda sanki??

    YanıtlaSil
  30. TMZ'nin haberlerine inanmak gibi bi aptallık yapmayın. Ve her gördüğünüz şeye de inanmayın. Şimdi bi Belieber gelir ana avrat küfür eder Justin'e. Biliyorum.Çünkü bazı ergen Beliebers bunu çok yapıyor.

    YanıtlaSil
  31. Smiler'sın o zaman. ayrıca ymz'nin haberine cidden inanıyomusun?

    YanıtlaSil
  32. amk saçmalamayın yaa selena öyle birşey yapmaz eğer yapsa neden söylesin? sanki daha fazla anticimi kazanmak istiyor yalan haber işte hemen başlamayan kıza laf etmeye

    YanıtlaSil
  33. Daha önceden de dalga geçtiğini ele alırsak bunu yapmış olması doğru değil mi?

    YanıtlaSil