» » » » » » » Teen Wolf Dizisinde Bir Ayrılık Daha


Teen Wolf'un geçen hafta yayınlanan bölümünde Crystal Reed'in canlandırdığı "Allison Argent" karakteri ölmüştü ve bu ölüm dizinin hayranlarını şok etmişti. Pazartesi günü yayınlanan sezon finalinde şaşırtan bir ölüm daha oldu ve Lydia'nın sevgilisi olan Aiden karakteri de öldü. 
Crystal Reed, Max & Charlie Carver'ın dışında bir isim daha diziye veda ediyor; Daniel Sharman! Dizinin yapımcısı Jeff Davis, E! Online'a konuştu:
"Daniel Sharman'da bize geldi -Crystal'ın yaptığı gibi- ve yeni filmlerde, projelerde yer almak istediğini söyledi. Bizden kibarca Isaac karakterini öldürmememizi istedi, böylece karakterin geri dönme şansı olacak. Rolünü çok sevdiğini ve şansı olursa geri dönmek isteyeceğini belirtti."
Davis, Daniel'ın kararına saygı duyduğunu da ekledi:
"Yapımcı olarak, yeni projelerde yer almak isteyen kişilerin zorla çalışmasını istemem."
Isaac'in diziden ayrılışı, Jackson karakterinin ayrılışı gibi olacak böylece Sharman, ileride isterse diziye geri dönebilecek. Dizinin 1. ve 2. sezonunda yer alan Colton Haynes da Arrow dizisine geçiş yapmıştı. Peki Isaac nereye gidecek? Davis şunları söyledi:
"Hikaye Argent'ın, Allison'ın ölümünü kabullenebilmek için Fransa'ya gidişinden başlayacak ve Isaac'de onunla gidecek."
Umarız Isaac karakteri Beacon Hills'e geri döner. Dizinin 4. sezonu 23 Haziran'da başlıyor! Allison, Aiden ve Isaac geri dönmeyecek karakterlerden ama gelecek sezonda Malia Tate'i (Shelley Hennig) düzenli olarak göreceğiz!

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Isaac in ölümüne kendimizi hazırladık Allison öldü şok olduk, neyse en azından Isaac var dedik şimdi o da gidiyo hay anasini arkadaş ya.

    YanıtlaSil