» » » » » » » » Zaman Tüneli: Taylor Swift ve Selena Gomez'in Dostluğu



Son zamanlarda ilişkilerini kestikleri dedikoduları çıksa da, Selena Gomez ve Taylor Swift'in dostluğunun temeli aslında çok sağlam. Sizler için ikilinin dostluğunun köklerine indik, işte Selena ve Taylor'ın dostluğunun zaman tüneli:

İkili ilk olarak 2008'de, ikisi de Jonas Brothers'ın üyeleriyle çıkarken tanıştılar. Selena Herald Sun'a arkadaşlarının birince günden inanılmaz olduğunu söylemişti; "Taylor 18 yaşındayken tanıştık. Ben ya 15 ya da 16 yaşındaydım. Bana karşı çok iyiydi! Sonra da en yakın arkadaşlar olduk."

Tabii ki o zamanlar Selena'nın en yakın arkadaşı Demi Lovato da ikilinin yakınlaşmasından etkilendi ve her kız arkadaş gibi o da Selena'ya sinirlendi. Bir gün, bir hayran Demi'ye Selena'nın neler yaptığını, nasıl olduğunu sorduğunda Demi'nin cevabı ne kadar kırıldığını açıklıyordu; "Taylor'a sor!"

Taylor ve Justin Bieber, Jelena olmadan önce arkadaşlardı. Hatta Justin ayağı kırıkken, Taylor'ın bir konserinde performans sergilemişti.
 

 Daha sonra Selena Justin'le çıkmaya başladı ve bu üçlü gittikçe daha da yakın oldu. Selena'yla ilişkisinin başlamasıyla Justin'le Taylor'ın arkadaşlıkları daha da sıkılaştı. Hatta ikili 2011'de Teen Choice Awards'ta Selena Love You Like a Love Song'u seslendirirken beraber dans etmişlerdi.

2011'in Kasım ayında ikili birlikte Selena'nın Who Says şarkısını seslendirerek, ilk kez sahnede bir düet yapmış ve herkese de birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini göstermişlerdi.

Mart, 2012'de ne Selena'yla Justin'in, ne de Taylor'la Justin'in arasında problem vardı. Hatta Tay ve Justin o kadar iyi arkadaş olmuşlardı ki, Justin Taylor'ı MTV'nin Punk'd proglamıyla şakalamıştı.


2012'nin Kasım ayında Selena ve Justin ayrıldı. Ayrılıktan sonra Selena'yla Taylor'ın arası hala çok iyiydi. Hatta Selena ayrılığın sonraki ayında arkadaşlarıyla birlikte Taylor'ın I Knew You Were Trouble şarkısına bir dans videosu bile çekmişti!


Jelena'nın bitişinden sonra hala devam ettiğine dair birçok dedikodu çıkmıştı ancak hiçbirinin kanıtı yoktu. Daha sonra dedikoduları doğrularcasına, Justin Norveç'deyken Instagram hesabından Selena'yla çekildikleri bir fotoğrafı paylaşmıştı. Buna hayranlar sevinse de, sevinmeyen biri vardı: Taylor!

İkilinin aşk hayatı bitmişti ancak dost kalmaya karar vermişlerdi ve geçen sene Billboard Müzik Ödülleri'nde kuliste Justin Selena'yı gördüğünde yanağına bir öpücük kondurmuştu. Bunu gören Taylor'ın tepkisi ise dilini dışarı çıkartmak olmuştu.

Taylor ikilinin ilişkilerini desteklemese de Selena'yla hala çok yakınlardı ve Tay Selena'nın doğum gününü içten bir mesajla kutlamıştı ve Selena için 'kız kardeş' kelimesini kullanmıştı.

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında ikilinin dostluklarının Justin yüzünden bittiğine dair dedikodular çıkmıştı ancak Selena The Talk'la yaptığı röportajda hala en yakın arkadaşlar olduklarını kanıtlamıştı: "Geçen ay en iyi arkadaşım Taylor Swift'le birlikteydim -o tüm zamanların en inanılmaz tatlı insanlarından biri- ve arabadaydık... Benim şarkım radyoda çalmaya başladı ve çıldırdık! Daha sonra Taylor'ın şarkısı çalmaya başladı ve yine çıldırdık!"

 Tüm bu Jelena olaylarından sonra belki de Taylor Selena'dan biraz uzaklaşmak istedi ve Selena'ya sürekli gönderme yapan Lorde'la takılmaya başladı. Ne dersiniz, bu Selena'dan intikam almak için miydi?

Taylor Lorde'la takılırken Selena da eski en iyi arkadaşı Demi'yle yeniden takılmaya başladı ve hatta Selena'nın rehabilitasyona yatmasındaki en büyük etkenlerden birinin o olduğu söyleniyor. Rehabilitasyon sonrası ona en çok destek olan da tabii ki yine o oldu.

Demi olayından sonra Selena bir de Justin'le tekrar takılmaya başlayınca Taylor'la arası gitgide açıldı. Justin, bu fotoğrafı Ocak ayında Instagram hesabından paylaşıp, 'Bana bakışını seviyorum.' yazmıştı.

 Geçtiğimiz ay düzenlenen Oscar ödüllerinden sonraki Oscar partisinde ikisi de bulunmasına rağmen bir araya gelmedi ve ikisi de farklı insanlarla takıldı. Tay partide yeni arkadaşlar edinirken, Selena yakın dostlarından Vanessa Hudgens'la takıldı.

Geçtiğimiz hafta sonunda Selena ve Justin birlikte zaman geçirmişti. Hatta ikili sürekli olarak birlikte takılmıştı. Dedikoduya göre Taylor Selena'yla olan arkadaşlığını, Selena'nın Justin'le tekrar takılmaya başlamasına karar verdiği için bitirmiş.

Umarız ikilinin zaman tüneli bu şekilde sonlanmaz!

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum: