» » » » Demi Lovato ve Wilmer Valderrama'nın Yataktan Çıplak Fotoğrafları Sızdı


Uzun zamandır skandallardan uzak duran Demi Lovato'nun son günlerde sevgilisi Wilmer Valderrama'yla yatakta çekilmiş özel görüntülerinin sızdırılmasıyla başı dertte.

Fotoğrafların ne zaman çekildiği veya gerçek olup olmadıkları hakkında henüz kesin bir bilgi yok ama bu gelişmelerin Demi'nin kariyerine zarar vereceğini düşünmüyoruz.



Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

28 yorum:

  1. Demiyi sevmezdim zaten

    YanıtlaSil
  2. çüşşşşş!!!!!
    Adamı yemiş

    YanıtlaSil
  3. bi sayfada gördüm gerçeği bu.Bide ikinci fotoğraf öncedende çıkmıştı ve başka bir çiftin fotosu.Korumak için değil sadece bunlar doğru olanları

    YanıtlaSil
  4. Kimsenin antisi olmayan görl7 Nisan 2014 17:24

    Yalnız sevgilisi degil mi amk ister oper ister siker size ne -,-

    YanıtlaSil
  5. DEMİYİ SEVMİYORUM.

    YanıtlaSil
  6. Sızmış kendisi paylaşmamış. haberin başlığını okuyun sızdı yazıyo. kasıtlı olmadığı belli. bir lovatic değilim ama hemen ön yargılıda olmayın

    YanıtlaSil
  7. Deminin saç renginin her fotoğrafta farklı olduğunu farkeden bi ben miyim acaba? Hadi herşeyi geçtim deminin dövmesi o kolunda mı???

    YanıtlaSil
  8. DEMİYİ SEVİYORUM. naparsa yapar sizmi karışcaksınız sevgilisiyse istediğini yapar. milletin cinsel hayatına karışmaın.

    YanıtlaSil
  9. iğğrençama.......8 Nisan 2014 15:56

    İYİDE ŞU AN DEMİNİN SAÇI SİYAH DEĞİLKİ.AYRICA İSTEDİĞİNİ YAPAR.AMA BASINA SIZMASI KÖTÜ OLMUŞ.HEMDE DEMİNİN DÖVMESİ O KOLDA DEĞİL.........

    YanıtlaSil
  10. bazılari demiski demiyi sevmezdim zaten ne yani sevenlerde bunu gorunce anti mi olucak zannediyodun pis kaltak... 2. olarak abi sacmalamayin o demi kabak gibi ortada haala polyannacilik ounuyosunuz o demi degilmis bok degil.ama demiyi severim hemde cok destekliyorum diyemem ama hani magazinlerde ozel hayat dedikleri varya iste bu o KARISAMAZSINIZ

    YanıtlaSil
  11. deminin hac dövmesi sağ elinde ama burda sol WHAT THE FUCK !!

    YanıtlaSil
  12. asdadasdasdsad8 Nisan 2014 19:59

    orospu çocukları miley yapıyo "orspu yha" ama demi yapıyo sizene cinsel hayatından porno çekse cinsel hayattan bahsediceksiniz amk

    YanıtlaSil
  13. milletin cinsel hayatı bizi ilgilendirmez ama ben eğer gerçekse müzik hayatı zarar görmez kısına katılmıyorum ayrıca ayna efekti denen bir olay var dövmesi o kolda olmasa bile bu efekt sayesinde orada gözükebilir

    YanıtlaSil
  14. Mileynin olsa kim bilir napardınız

    YanıtlaSil
  15. wilmer la olmayanlar gerçek değil dövme kısımları uyusmuyor ayrıca 1. ve 2. fotograflar eskiden de vardı, yeni değil yani. diğerleride nişanlısıyla olan fotograflar, sen kocanla seks yapamayacak mısın? ayrıca fotografıda demı paylasmadı fotograf sızdırıldı.

    YanıtlaSil
  16. yaparda sosyal medyada paylaşması ugun deil

    YanıtlaSil
  17. Htirlarsaniz boyl bir foto Justin hakkinda cikmisti

    YanıtlaSil
  18. başka çiftin fotosu olsa demi niye bunla ilgili tivit asın ve tivitte kendini savunsun? bazı ünlüler dövmelerini başka kollarına aldırabiliyorlar. değiştirebiliyorlar. normal. imkansız bir şey değil. demi bunla iligili tivit atıp ben güçlüyüm demişti. yani özel fotolarımı attın ama bu bana zarar veremeyecek dedi resmen. niye böyle desin? kabul edin bu demi. ayrıca bu kadar nasıl benzeyebilir?

    YanıtlaSil
  19. demi nin antisi değilim ama demi şu anda daha iri. fotolardaki gibi ufak tefek değil. belli ki fotolar eski. bu yüzden saç rengi de farklı. fotolar farklı günlerde çekilmiş olabilir. bu yüzden fakrlı olabilir. ünlüler dovmelerini değiştirebiliyolar. başka kollarına aldırıyor iz falan da kalmıyo. mesela 1d liam. v.s. normal.. imkansız değil. o demi. kabak gibi.

    YanıtlaSil
  20. çok zekisiniz(!) amk. çok... nasıl savunacağınızı şaşırdınız. demi şu an daha iri. fotolardaki gibi ufak tefek değil. belli ki fotolar eski. eski olduğu için de daha ufak ve saç renkleri farklı. farklı günlerde çekildiyse fotolarda da bu yüzden farklı olabilir. ayrıca dövmeyi o kolundan sildirip o koluna yaptırabilir. bazı ünlüler yapıyor. iz falan da kalmıyor. imkansız değil. normal bi şey. ünlü. o kadar parası var amk. yapabilir. ayrıca o demi olmasa niye bununla tivit atarak açıklama yapıp bunu inkar etmesin? yalan derdi amk. demedi. çünkü o demi. ben savaşçıyım dedi bu fotolardan birini paylaşarak twitterda. yani bununla da başa çıkabilirim dedi. yani gerçek. kimse inkar etmeye çalışmasın. değilmiş. bok değil.

    YanıtlaSil
  21. Vay amk başkası yapsa tefe koyarsınız ama demi yapınca onlrn özl hytlrı svglsyle svşmz mi?.s.s.sss diyorsunuz yeminle yazıkki!!!Size demiyi sevmeyin diyen yok ama gerçekleri bi görün demi melek değil amk!!Demi yapınca işler değişiyor o zaman başkasına orospu Sürtük diyeceğinize kendi idolünüze bakın mk !!Sevgilisiyle her boku yapabilir ki yapmış ta ama bunları çekmeleri ne o zaman amk !!Dmi mlk.s.ss NAH.

    YanıtlaSil
  22. Özlem Selena Lovato15 Nisan 2014 10:09

    Ya sizene ki konusuyorsunuz o demi ve ayrica biz onu bu haliylede seviyoruz

    YanıtlaSil
  23. İki çiftin arasında geçen şeylerin nasıl oluyor da fotoğrafı çekiliyor o da ayrı bir muamma

    YanıtlaSil
  24. sevgilisi değil mi sizene amk ?!

    YanıtlaSil
  25. Sosyal ortamda paylaşması edepsizlik

    YanıtlaSil