» » » How I Met Your Mother Oyuncularının Final Tepkileri


Hepimizin bildiği gibi önceki gün yayınlanan How I Met Your Mother bölümü ile How I Met Your Mother ekranlara veda etmişti. How I Met Your Mother'ın efsane başrol oyuncuları Josh Radnor, Neil Patrick Harris, Cobie Smulders ve Alyson Hannigan How I Met Your Mother'ın bitmesi ile ilgili duygularını ve düşüncelerini Twitter'da paylaştı.
'HIMYM'da çalışan herkese ve bizi 9 yıl boyunca havada tutan hayranlara teşekkürler. Ne harika bir yolculuk.'
Josh ise tweetinde; 'Son 9 yılda en kibar,en akıllı,en eğlenceli adamlar olan @CarterBays ve @HimymCraig ile çalıştım. İkisini de seviyorum.' yazdı.

Josh'ın attığı tek tweet bu değil ayrıca bir fotoğraf ekleyerek de HIMYM başrol oyuncularının da ne kadar eğlenceli olduğunu dile getirdi.
Alyson ise bu konuda tweetinde 'İyi zamanlar,değil mi?' yazdı.
Neil de duygu ve düşüncelerini eksik etmeyerek tweet attı ve 'HIMYM'ı yaratan kişilerin hepsi iyi oynadı. Diziyi izleyerek eğlenen kişilerin hepsine hürmetle beşliklerin en yükseğini talep ediyorum.' yazdı.

Dizinin bitmesi hakkında siz neler hissediyorsunuz/düşünüyorsunuz?

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. #HIMYM(oasis)2 Nisan 2014 19:57

    Final çok beklenmedikti. Gerçekten tahmin yeteneğini zorlayan bir sondu :d

    YanıtlaSil
  2. Çoğu kişi beğenmemiş olsa da harika bir sondu. Ve erkek arkadaşımdan ayrılmış gibi hissediyorum büyük bir eksiklik vaar :( Neyse ki Spn devam edicek :)

    YanıtlaSil
  3. Final çok değişikti...Annenin öldüğünü duyunca uzun bir süre ağladım ve kendime gelemedim.Bir yanımı boş hissediyorum.Ama bencede Ted'in Robin'e geri dönmesi gerçekten iyi oldu çünkü 9 sezondur Ted Robin'e aşıktı :')

    YanıtlaSil
  4. Anlatmaya kelimeler yetmez. O kadar harikaydı ki aklınıza gelebilicek çoğu duyguyu bir arada yaşatan bi bölüm oldu. Ağlattı da güldürdüde, şaşırttı da sevindirdi de. Gerçekten izleyen herkes için, özellikle de benim için, çok beklenmedik ve müthiş bi final olmuş. Yapan yapıyo işte. Her şey bi yana, içimde bi parça burukluk yok değil. Bitti. HIMYM bitti. Buraya kadar. Artık her pazartesiyi heyecanla beklemek bitti. "Haaave you met Ted?" diye başlayan dizi şimdi bitti. Mavi Fransız kornası, namı değer "Smurf Penis" bitti. Marshmallow ve Lilypad bitti. "Architect Ted Mosby." bitti. "SUIT UP" bitti. Robin'in köpekleri bitti. Play Book bitti. Ted bitti. Marshall bitti. Lily bitti. Barney bitti. Robin bitti. Ve diğer tüm karakterler. IT'S OVER. Fazla mı uzun oldu? HIMYM'ı benimsemiş biri için hayır. Öyle yani. Bitti. How I Met Your Dad'e umut bağladık artık n'apalım.

    YanıtlaSil
  5. How I Met Your Dad gelse ne kadar güzel olur bu arada içimdekileri söylemişsin resmen.

    YanıtlaSil