» » » » Lady Gaga'dan Katy Perry'ye Özentilik Göndermesi


Lady Gaga'nın dün akşam attığı bir tweet ortalığı karıştırdı.
artRave ve Prismatic turları başladığından beri hayranlar sosyal medyada sahne tasarımı, kostümler ve kullanılan materyalleri benzerlikler ve farkılıklar yönünden karşılaştırıyorlar.

Peki Lady Gaga bu konuda ne düşünüyor?

Gaga dün akşam attığı bir tweet ile Katy'nin yeşil saçlarını ve daha önce kendisinin de kullandığı mekanik at figürünü benzer bularak şöyle bir tweet attı;
"Yeşil saç ve mekanik atlar artık moda olmuş gibi görünüyor."

Yılın başlarında da Gaga, SXSW Festivali'nin açılış konuşmasını yaparken yine Perry'ye benzerlik göndermesi yapmıştı.

Siz ne düşünüyorsunuz?





YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

13 yorum:

  1. YEŞİL SAÇI SADECE GAGA YAPMIYO. MEKANİK ATLAR SANIRIM DARK HORSE İÇİN. KIYAFETLERİ DE KATY SADECE PAYLAŞTI İNSANLARIN KAVGA ETMESİNİ SAĞLAMAYIN. BENZEME VARDI ''ÖZENTİLİK'' DEĞİL. KAVGA ETMEYİN.

    YanıtlaSil
  2. katy o kadar saç rengi denemişken bu da normal bence

    YanıtlaSil
  3. Gaga abartıyor.

    YanıtlaSil
  4. LADY GAGA ABARTIYO AQ. BOKUNU CIKARDI. KATY O KADAR SAC DEGİSTIRDI YESİL YAPASI COK DOĞAL. KATY'NIN KIMSEYE ÖZENDİĞİ YOK. LADY GAGA ABARTTI AQ

    YanıtlaSil
  5. katycatgurl♥9 Mayıs 2014 21:24

    ya ya... çünkü yeşil saçı sadece lady yapabilir. katy perry ve diğer ünlüler yapamaz. hatta şimdi katy saçlarını siyaha da boyatmasın. allah korusun başka bi ünlününki de siyahtır... :P

    YanıtlaSil
  6. katy sadece gaga'yı değil, kylie minogue, madonna, britney spears gibi kişileri de belli yerlerde kopyaladı veya esinlendi. gaga'nın burada "katy benden özeniyor" amacından çok "başkaları beni ilham alıyor" gibisinden bir mesaj verdiğini düşünüyorum. ayrıca her şeyi geçtim gaga o tweette katynin adını bile vermemiş. eğer katycats dahil herkes bu tweetin katy hakkında olduğunu düşündüyse katy perry'nin dönüp kendisine bakması gerek.

    YanıtlaSil
  7. katy perry'yi çok severim ama cidden turu sadece lady gaga'ya değil britney spears'a da benziyor, katy perry zaten daha önce lady gaga ile benzer şeyler giyiyordu. demek ki lady gaga da rahatsız olmuş ki böyle bişey yazmış. bence konuşmaya da değmez

    YanıtlaSil
  8. Foreverlittlemonster11 Mayıs 2014 00:22

    Lady gaga bu tweetinde katy perryinin adini bile yazmamis eger katy bunu ustune alindiysa katy donup kediaine bakmasi gerek ayrica hepsi perez hilton yuzunden o baslatti bu kavgayi arastirip bakin.

    YanıtlaSil
  9. Selenatorgörl11 Mayıs 2014 16:22

    Katy gagaya mı özendi p*çtirdin gül asdfgasd ozaman dark horse at yerine su aygırı koyun da ağzını kapatın şu karının

    YanıtlaSil
  10. ♥♫_Belieber_♫♥11 Mayıs 2014 16:28

    Lady'i severim ama burda söylediği yanlış. Herkes istediğini yapmakta özgür. Zaten ne zaman biri diğerinin yaptığının aynısını yapsa ''özenti'' olur, saçma.

    YanıtlaSil
  11. Sana yorum yapma hakkini kim verdi kapa ceneni

    YanıtlaSil
  12. İma etmiş sonuçta kaç ünlü şuan dünya turunda?Ama saç konusunda söylediği şey çok saçma hiçbir renk birinin üzerine zimmetli değil o konuda gönderme yapmaya hakkı yok.

    YanıtlaSil
  13. Her şarkıcı birilerinden esinlenir.Gaga'nın Madonna'dan kopyaladığı veya esinlediği o kadar çok şey varki.Ayrıca tweette gayette laf atmış Katy'e.Bunu anlamamak için açıkcası biraz salak olmak gerek.Hani Lady Gaga tümüyle orjinal bir sanatçı olsa bir şey demezdim de.Gerçekten Britneyden ve Madonnadan o kadar çok şey kopyaladı ki.

    YanıtlaSil