» » » » "Selena Gomez Taylor Swift'le Kurabiye ve Resim Yapmaktan Çok Sıkılmıştı."



Taylor Swift ve Selena Gomez'in arası artık tamamen açıldı. The Hollywood Gossip'in iddiasına göre ikilinin dostlukları bitmiş çünkü...
Taylor Selena'yla Justin, Kylie ve Kendall Jenner'la takılmaya başladığından beri konuşmuyor.
Selena'ya göre de, özellikle Lorde'un onun müziği hakkında söylediklerinden sonra onunla en yakın arkadaşlar olmasından mutlu değildi.
"Selena ayrıca Taylor'dan acayip sıkılmıştı. Artık kurabiyeler veya resim yapmak istemiyordu. Bunlardan çok sıkılmıştı."

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

12 yorum:

  1. BIZZLE'S WIFE2 Mayıs 2014 19:11

    OF SAÇMA SAPAN HABERLER

    YanıtlaSil
  2. Selena Taylorde dostluğuna kırılıp Jenner kardeşlerle yakınlaştı ama tabiki Jenner'lar gündeme geldiklerinde amaçlarına ulaşıp Selena'yı sattılar.Selena bu aralar kötü durumda ve gerçek bir dosta ihtiyacı var.Taylor eğer bu durumun farkındaysa- ki farkında olmaması imkansız- en kısa zamanda Selena'ya ulaşacağını düşünüyorum.Selena kardeşinin ölümünden sonra yaşadığı en kötü zamanları yaşıyor.Umarım Taylena dostluğu geri döner ve şu gereksiz,saçma haberleri görmektende kurtuluruz.

    YanıtlaSil
  3. Bir iki kaynağın haberine güvenip bütün suçu Selena'ya veya Taylor'a yüklememek gerek. Taylor ve Selena bizim tahmin edebileceğimizden daha yakınlar bence. Her dostlukta böyle şeyler olabilir. Ama aralarındaki bağın o kadar kolay kopabileceğini sanmam. Ayrıca yaptıkları şeylerden sıkılacaklarını da sanmıyorum. Selena zaten hiç bir zaman parti kızı olmadığını söylemişti. Gayet sakin biri yani. Ayrıca Taylor ve Selena sadece bir ay takılan arkadaşlar değil ki oturup sadece resim çizip kurabiye yapsınlar. 4-5 yıllık falan arkadaşlar e onca yılda da sadece bunu yapmamışlardır herhalde.
    Selena zaten kötü zamanlar yaşıyor. Umarım kısa sürede tekrar bir araya gelirler.

    YanıtlaSil
  4. taylor ın popülerliği gidince selena da gitti şansa bak hmm

    YanıtlaSil
  5. Kardeşi mi öldü ? :O :'(

    YanıtlaSil
  6. Birkaç yıl önce annesi hamileyken düşmüştü

    YanıtlaSil
  7. http://instagram.com/p/npJnb4ujGj/ Bunu bi yerlerine sokarsın artık.

    YanıtlaSil
  8. Selenatorgörl7 Mayıs 2014 13:24

    Sen neyin kafasını yaşıyon kardeş taylor un popilerliği gitti hmmm...Selena da gitti hmmm hmmm hmmm...

    YanıtlaSil
  9. Salak videoyu görmüyo musun ? Taylor'ın popülerliği gidince Selena da gitmiş demişsin. Ve 2 gün sonra ikisinin tekrar barıştığını ifade eden video geldi. Yani demek istiyorum ki artık slna ün içn arkdşlk kruyo tylrla .s.s.s..s.s. demeyi bırakın ve ergenlikten çıkıp normal bir hayran gibi davranın.

    YanıtlaSil
  10. Bana demedin dimi :D

    YanıtlaSil
  11. Hayır lan asljhkljas

    YanıtlaSil