» » Selena Gomez "Gracie'nin Ablası Olmak En İyi Şey"

gracie'nin ablası

Selena Gomez 20 yıldır tek çocuktu, bu yüzden bir kardeşe sahip olması son derece heyecan verici. Selena yetenekli bir şarkıcı ve aktris ama o Gracie'nin ablası olmanın "en iyi şey" olduğunu söylüyor.

Selena Gomez'in küçük kardeşi Gracie, onun "mutluluğu".
"Ben açıkça büyük kız kardeşim ama o en iyi şey", Selena bunu People Magazine'le paylaşıyor. "Benim mutluluğum eve geliyor ve onu çalıştıktan sonra görüyorum".
Evde bekleyen sevimli bir yüz olması bir işi bitirme açısından oldukça etkili olmalı -sadece değinmek için değil, yoğun turne programında gevşemek için harika bi yol! Selena kız kardeşiyle geçirdiği her "mutluluk anını" çok dikkate alıyor- çok sevimli!

Selena Gomez Büyük Bir Aileye Sahip Olmayı Seviyor.

Küçük Gracie Ellior Teefey, Selena Gomez'in annesi Mandy Cornett Teefey ve üvey babası Brian Teefey'den oldu. Ryan Seacrest içinde yetiştiği ailenin onun gelecek planlarını etkileyip etkilemediğini, eğer büyük bir aileye sahip olursa gelecekte ne isteyeceğini sordu ve Selena açıkladı;
Açıkça zamanı geldiğinde karar vereceğim ama tabi ki büyük bir aileye sahip olmayı seviyorum.
Selena Gracie'yle birlikte harika - ve o kendinin küçüğü olmadan önce tonlarca zamana sahipti ama onun bu kadar mükemmel bir bebekle harika vakit geçirebilmesi çok güzel.

Selena'nın harika bir kız kardeş olduğunu düşünüyor musunuz?

Pure Heart

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum: