» » » Robert Pattinson Güvenlik Görevlisine Saldırdı!



Robert Pattinson güvenlik görevlisinin yanlışlıkla yüzüne saldırdıktan sonra ayın 17'sinde Los Angeles'ta arkadaşlarıyla dışarı çıktı. Kaynaklara göre R-Patz "yanlış adamı ittiğini" biliyor ve o üzgün.

Robert Pattinson yüzünün fotoğrafını çektiğini sandığı bir adama az kalsın yumruk atacağı için çok üzülmüş! Şimdi Rob biliyor ki kurbanı aslında hiçbir şeyin farkında olmayan bir güvenlik görevlisi. Soğukkanlılığını kaybettiği için üzgün olduğunu söylüyor.


Rob'un güvenlik görevlisine saldırması hakkında bir tanık gerçekleri söyledi.
Onu bir noktadan yakaladı ve kim olduğunu tüm o flaşlardan dolayı göremedi. Ve güvenlik görevlisi onu arabasına en yakın olan ve yakalayabilecek en uygun adama doğru uzağa kaçırdı. Rob taciz de edilmişti, yani taciz edilmeyi, yüzlerce kameradan gelen flaşları ve bir türlü ortamdan ayrılamamasına rahatsız olmasını eklersek bu yüzden o an onları yaptı.

Rob kötü hissediyor ama aynı zamanda yaptığı şeyde fazla güç koymadığını da biliyor. Birisini incittiği için endişeli değil. Eğer tekrar o adamı görürse özür diler ama yaptığını telafi etmek için de onu bir geziye çıkarmaz.

Video'yu izleyin. Sizce Rob çizgiyi biraz aşmış mı yoksa bu sadece şanssız bir kaza mı?

Unutmadan; dün bu konuda paylaştığımız haberin hatalı olduğunu bugün fark ettik. Yanlış bilgilendirme için çok üzgünüz.




Ecem Demir

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply