» » » » Trace Cyrus & Brenda Song Çok Üzgün!

tracey cyrus ve brenda song

Miley Cyrus'ın erkek kardeşi, aynı zamanda Disney yıldızı Brenda Song'un sevgilisi Trace Cyrus'ın köpeği öldü.
Trace yavru köpeğinin ölümüne olan üzüntüsünü paylaştığı bir notla dile getirdi.
Bu gece hayatımdaki en zor gece. Ne yazık ki ilk yavru köpeğim ve en yakın arkadaşım Nash bu gece erken saatlerde öldü. Nash benimle olduğundan beri hayatımı çok değiştirdi. Nash'le karşılaşanlar onun gezegende yürüyen en sevimli erkek olduğunu bilir. Burada oturduğum sürece ve gözyaşları gözlerimi doldururken kendime yardımcı olamıyorum çünkü onun bana verdiği mutluluğu hiçbir şey veremiyor. Nash yemekleri, yıkanmayı, benimle birlikte kapşonlu giysiler giymeyi ve tüm insanları severdi. Nash benim bebeğim ve en yakın arkadaşımdı. Onu kaybetmek hayatın ne kadar değerli olduğunu gösterdi. Sevdiğiniz kişilerin sizi severek gittiklerinden emin olun. Huzur içinde yat Nash. Her zaman özleneceksin ve biliyorum ki, her zaman benimle birlikte kalbimde olacaksın.   
Disney'in sevilen oyuncusu ve Cyrus'ın sevgilisi Brenda Song da sevgilisini bu zor gününde yalnız bırakmadı ve o da yavru köpeğin ölümü hakkında düşüncelerini paylaştı.
Huzur içinde yat Nashie, annesinin küçük oğlu. Sen Dünya'daki en sevgi dolu ve en sevimli bebektin, bize sevgi getirdin ve gittiğin her yer mutlu oldu. Sen hayatımı değiştirdin. Seninle geçirdiğim tüm zamanlar için teşekkürler. Seni çok özleyeceğim Nashie. Kalbimde sonsuza kadar olacaksın.
İnsanın evcil hayvanını kaybetmesi gerçekten kötü bir şey. Umarız Trace ve Brenda iyi olurlar!

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum: