» » » » Demi Lovato Come & Get It'le Dans Etti!



Disney'deki yıllarından beri yakın arkadaş olan Demi Lovato ve Selena Gomez son zamanlarda çok fazla görüşemeseler bile eskisi gibi olmaya başladılar!

X Factor'ın Los Angeles seçmelerine katılan bir yarışmacı Selena Gomez hit parçası Come & Get It'i akustik bir şekilde seslendirdi.




Jürilerden Demi ve Kelly Rowland şarkının ritmine kendilerini öyle kaptırdılar ki, şarkıya eşlik ve dans etmeye başladılar!


Ne dersiniz, Delena tekrar eskisi gibi olabilir mi?

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. of abi ne kadar abartıyosunuz oğlan come and get it 'i söylüyor jüride kendini kaptırıyor ben de olsam aynı şeyi yapardım. Şimdi herkes ayy Delena der. Demi Selenayı taylora sorun diyor ama siz?! Forever Demiley. VMA da demi ve miley sarıldı. Selena ve demi değil.

    YanıtlaSil
  2. Betül Sena Fırat11 Eylül 2013 16:24

    Demi onu diyeli yıllar oldu cnm ayrıca demi ve miley'nin sarılması delenanın bittiği anlamına gelmez.. Bu kadar tepki göstermen saçma...

    YanıtlaSil
  3. Ayşenur Haldan12 Eylül 2013 13:26

    ya bi de get ya FOREVER DELENA 7 YASINDAN BERİ YAKIN ARKADAS OLAN DELENA DEMİLEY DEĞİL AYRICA SON ZAMANLARDAN EN YAKIN OLAN DELENA CANIM ROPORTAJLARI HİÇ OKUMUO MUSUN SEN ?

    YanıtlaSil
  4. ANAN KEVAŞE AMK. BEN OKUYORUMDA ANLAŞILAN SEN GÖTÜNDE OKUYON OROSBU. Muhabir : Miley Cyrus bu resmin tamamını uzaktan kırmaya çalıştı. Demi : Dikkat etsen iyi olur , O benim en iyi arkadaşım! *http://24.media.tumblr.com/tumblr_m94x4eaAvJ1rub1ngo1_250.gif*http://24.media.tumblr.com/tumblr_m94x4eaAvJ1rub1ngo2_250.gif

    YanıtlaSil