» » Justin Timberlake Beyin Ameliyatı Olan 13 Yaşındaki Hayranıyla Vakit Geçirdi!



Justin Timberlake geçen sene beyin ameliyatı olan 13 yaşındaki hayranı Giana Dilascio'yla 27 Ağustos'ta New York'ta buluştu!

Giana ve annesi Tına konser biletlerini bir radyo istasyonundan kazanmıştı. Giana konserden sonra alanda beklerken Justin'i görüp, ona doğru gitmek istedi ama güvenlik görevlilerinin engelleriyle karşılaştı.

Giana Justin'le tanışma şansını kaybedince annesi devreye girdi ve Timberlake'e kızının onun en büyük hayranlarından biri olduğunu ve kızının ameliyatını anlattı. Bunun üzerine Justin basın turunu biraz erteledi ve Giana'yla vakit geçirdi.



Giana'nın annesi o anları E News'e anlattı.
Justin'e 'Lütfen, kızımla tanışmalısın.' dedim. Justin durdu ve beni dinledi. Kızımın geçen sene beyin ameliyatı geçirdiğini ve Make A Wish'e (ölümcül hastalıkları olan çocukların isteklerini yerine getirilen bir etkilinlik) aday olduğunu söyledim. Justin de kesinlikle onunla tanışmak istediğini söyledi. Justin tam bir beyefendi. 3 yaşındaki çocuğumla konuştu ve 8 yaşındaki oğlumun elini sıktı ve adını sordu. O gerçekten çok iyi bir insan. Çok mütevazi.

Giana buluşmadan sonra ABC'e konuştu.
Buna inanamadım.Hala şoktayım.

Giana'nın annesi de Justin'e teşekkür etti.
Justin Giana'ya büyük bir sevinç verdi. Giana'ya kendini önemli hissettirdi.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum: