» » » » Liam Hemsworth Abisi Chris'den Miley Hakkında Tavsiye Aldı!


Liam Hemsworth, abisi Chris Hemsworth ile 31 Ağustos günü bir gece kulübünde eğlenirken görüldü.

Bilindiği gibi Liam'ın nişanlısı Miley Cyrus, MTV Video Müzik Ödüllerinde gündemden uzun süre düşmeyen bir performans sergiledi. Liam ve Miley'ye yakın bir kaynak, Liam'ın bu performanstan sonra mahcup olduğunu ve Miley'nin başından beri performansının bu derece aşırı olacağını bildiğini bu yüzden Liam'ın orada bulunmasını istemediğini, söyledi.

Başka bir kaynakta Miley'nin performansı hakkında şunları söyledi:
Miley performans sergileyeceği gün Liam ile tartıştı. Miley çok üzgündü ve sahnede bunun acısını çıkardı. Bu yüzden performansı planladığından daha çılgın bir hal aldı çünkü Miley gerçekten sinirlenmişti. Miley ne zaman Liam ile kavga etse, daha çok asi gibi davranmaya başlar ve bu sefer bunu sahnede yaptı ama yaptıkları için üzgün değil.
 Bütün bunlardan sonra, Liam kafasını dağıtmak için abisi ile vakit geçirdi. Söylenenlere göre Chris, kardeşine Miley ile olan ilişkisi hakkında tavsiyeler verdi. Bir kaynak bu konuda şunları söyledi:
Liam'ın ailesi çok muhafazakar. Miley performansının onları üzdüğünü biliyor. Ve Chris Liam'a şu tavsiyeyi verdi, 'Miley ile olan bütün bu iniş çıkışlar buna değmez.' 

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum: