» » » » Miley Cyrus VMAs Performansı Hakkında Konuştu (Türkçe Altyazılı İzleyin!)


miley cyrus mtv performansı

20 yaşındaki ünlü şarkıcı/oyuncu Miley Cyrus, 25 Ağustos gecesi gerçekleşen Video Müzik Ödülleri performansından pişman mı? Sunday People gazetesi ile konuşan Miley;
"Berbat durumdayım. Uğraşmak zorunda olduğum bir sürü lanet olası sorunum var. Herkes dağıldığı zaman benim gibi 'aptalca' şeyler yapabilir. Normal bir hayatım yok."
diyerek yaptığı şeyi aptalca bulduğunu açıkladı.


Ama MTV News ile yaptığı röportajın videosunda söylediklerine bakacak olursak, bu kadar ağır eleştirilmeyi beklemiyordu gibi... Siz ne düşünüyorsunuz?

Video:

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. seher smıler4 Eylül 2013 09:31

    evet bencede çok saçmaydı faakt antiler bunu bilmelisiniz miley yaptığı şeyin ne kadar aptalca olduğunun farkına vardı ve mileyinde söylediği gibi herkez yapıyor bunu evet türkiyede vb yerlerde bu çok çirkin gibi gözüksede diğer taraflarda bu böyle değil emin olun!!

    YanıtlaSil
  2. AHLAKSIZLIKTI. HERKESIN SORUNLARI VAR AMA KIMSE MILLETE ORASINI BURASINI GÖSTEREN BIR KOSTUM GIYIP STRIPTIZ YAPMIYOR. O BUNU YAPARKEN DE OLDUKÇA MEMNUN GÖRÜNÜYOR, DEMEK Kİ DOĞASINDA VARMIS BOYLE AHLAKSIZCA SEYLER YAPMAK. O HALİNDEN GAYET MEMNUN, SMILERLARININ NE KADAR UZULDUĞUNU UMURSAMIYOR BİLE.

    YanıtlaSil