» » » » » Miley Cyrus'ın Wrecking Ball Klibi Çıktı!




Miley Cyrus'ın dördüncü stüdyo albümünde yer alan "Wrecking Ball" şarkısının klibi yayınlandı!

Albümün ilk teklisi "We Can't Stop" ile Vevo'nun 24 saat rekoru ve en çabuk 100 bin izlemeye ulaşma rekoru kırılmıştı. Klip çıktığı günden beri çok konuşuldu! Şimdi ise Smiler'lar bu kliple yeni bir rekor kırmaya hazırlanıyorlar.



Miley de yeni bir rekor istediği hakkında şu tweet'i attı.
Biliyorum, biliyorum WCS rekor kırmıştı, bu yüzden hadi BU rekoru yeniden kıralım.
(Aslında video 16 Eylül'de çıkacaktı, ama bir hafta erkene alındı. Bunun sebebinin 16 Eylül'ün Cyrus'ın eski sevgilisi Nick Jonas'ın doğum günü olduğunu düşünenler var. Bazı hayranlar şarkının Miley'nin nişanlısı Liam Hemsworth için değil, Nick Jonas için yazıldığını düşünüyorlar!)

Peki ya siz klibi beğendiniz mi? Yeni bir rekor kırılabilir mi?


Ecem Demir

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

35 yorum:

  1. ooouvv bebğğim süper olmuş tamda biz smılerlerın beklediği gibi!! :D hadi rekor kırmaya!!

    YanıtlaSil
  2. Oha harika mk <3 yeni rekoorrr

    YanıtlaSil
  3. cidden berbat soyunması falan bu ne ya ?

    YanıtlaSil
  4. Amını yalarun amk

    YanıtlaSil
  5. Siz orda soyunmasına bakıyorsunuz bense çaresizce ağlayan kadına.Ön yargılarınızı istediğiniz gibi söyleyin,o sizin istediğiniz gibi davranmayacak.O yükselecek sizde oturduğunuz yerden ağzınızı açıp bakacaksınız.

    YanıtlaSil
  6. ama bncede herşeyden önemlisi o ağlıyor!! ama ağlamamalı bnce soyunması umrumda değil o ağlıyor!! ve buda bn canımı çok yakıyor!!

    YanıtlaSil
  7. ağlamasın lan.o değilde soyunmasına gerek yoktu.heryerini gördüm.hannah montana olmasın ama böylede yapmasın.böyle davranmaya başladığından beridir antileri çoğaldı.ben onun uzun saçlı tatlı glüşlü halini seviyorum.açık saçık giyinip yoldan çıkmış gibi görünen pozlarını değil. :( lüfen mileeeyy artık kendine gel.seni seviyorum <3

    YanıtlaSil
  8. Yine kıçını başını göstermeye utanmamış gerizekalı

    YanıtlaSil
  9. Allah akıl fikir versin.Bari güzel bi vücudu olsa tahta gibi amk.Ağlamasına gelince zorla ağlıyor resmen sıçmış batırmış şarkıyı

    YanıtlaSil
  10. Dilara Gökçe10 Eylül 2013 13:48

    Bunuda beğenmiyorsan net ılıksın aq.

    YanıtlaSil
  11. Miley oha.... Seni severim ama bu biraz kapalı olmuş az daha açık giyinmeliydim. Tamam anladım İllu seni rahat bırakmıyor da ama bu ne be güzelim . Liam sadece saç dedi geçiştirdi. Ona da tamam . Ağlıyorsun , göz yaşlarını görüyorum , içim acıyor da geri kalan vay anam vay :(

    YanıtlaSil
  12. Miley'nin Smiler'ı10 Eylül 2013 22:06

    bize göre o hala melek bana göre dünyanın en güzel kadını zevklerime karışamazsınız anlatabildim mi?siz sevmeyecekseniz sevmeyin ama ben sonuna kadar seviyorum bunu değiştirmeye çalışmayın.ayrıca rekoru kırmayı hak etti.Smilerlara abaza diyemezsiniz saygı duymalısınız biz size hakaret ettik mi?kuyruk acınızı Miley'den çıkarmaya çalışmayın.ayrıca klipe kıyafeti olup olmadığına değil yüzündeki,şarkıdaki duyguya,içtenliğe bakmalısınız.gerçi önyargınızdan göremezsininz.

    YanıtlaSil
  13. uff o ağlıyo sende içine sıçıyon kızın senin gibi gerizekalılae oldulça bu kız daha çokkkk ağlar

    YanıtlaSil
  14. Miley böyle davranmamali. Hayran kitlesi 12-15 yaslarinda olan bir sarkici boyle davranmamali. Eger disneyden kopma olmasaydi hayran kitlesi +16 olsaydi yaptıklarina kimse karisamazdi ama +12den bahsediyoruz.

    YanıtlaSil
  15. ya ya canım evet o kıçını göstersin bizde turup bakalım dimi anca onu biliyonuz yükselsin anasını satıyım kimin umrunda ?

    YanıtlaSil
  16. umrumdamı ? değil sende değilsin istediğimi derim :/

    YanıtlaSil
  17. ÜzgünSmiler :'(11 Eylül 2013 11:15

    Ya yeter ya biz sizin yüzünüzden ağlamak zorunda değiliz geberin gidin miley de ağlamak zorunda değil hep siz ve yargılarınız yüzünden böyle oldu siz onu öyle beğenmediniz oda bunu seçti size ne ? :'( onun ağlamasına dayanamıyorum gerçek smilerler anlar siz sadece yargılarsınız biz onu seviyoruz ve sevicez soyunması umrumda değil evet yapmaması gerekiyordu ama yapmış size ne ?? çaresizlikle ağlarken yine yargılıyorsunuz biraz bizim tarafımızdan baksanız ?????????? nefret ediyorum sizden :'( :'( :'(

    YanıtlaSil
  18. cidden siz safsınız hala kızın yaptıklarını beğeniyosunuz yazık size ya

    YanıtlaSil
  19. Dilara Gökçe11 Eylül 2013 16:09

    Yaptıklarını beğendiğimi söylemedim ama kıza ".Bari güzel bi vücudu olsa tahta gibi amk." demişsin. O fiziği beğenmezsen ılık olursun tabi.

    YanıtlaSil
  20. izlemeyebilirsin beğenmiyorsan

    YanıtlaSil
  21. sen anlamıyon herhalde kızda göğüs yok lan tahta gibi?

    YanıtlaSil
  22. Katılıyorum FOREVER SMİLERR <3

    YanıtlaSil
  23. Dilara Gökçe11 Eylül 2013 22:28

    Büyük göğsü olması için kilolu olması lazım. Zayıf insanların kocaman göğüsleri olmaz. Ona bakarsan Rihannanınkiler bile daha küçük.

    YanıtlaSil
  24. Ağlayan tarafı Hannah Montanayı,çıplak olan tarafı ise Miley'i canlandırıyor.Ayrıca yönetmeni Liamı kaybettiğini düşünmesi istemiş.Soğan falan diyorsunuz ebenizin amı.Yeri geliyor bende utanıyorum bir smiler olarak.Ama biliyorum Miley yükseliş döneminde şuan.İlluminatı zorluyor.İçinizden biri çıkıp bana kezban diyecek.Ama klibi,şarkı sözleri çok büyük anlam taşıyor.Beyaz saflığı temsil eder,arka plan beyaz kıyafetide aynı şekilde.Farkettiyseniz klibin sonunda 2 duvarda yıkılıyor ve tek bir duvar kalıyor.O da Mileyin hayatı. Miley illuminatının seks kölesi.Olmak istediği kişi değil şuan.Son günlerde ruhsal olarak çöktü resmen.Bundan yola çıkarak Wrecking Ball'ı hazırladı.Yeni bir rekoru kırdık.Bangerz çıktığı zamanda tekrar kıracağız! antiler sağolsun çok büyük destek oluyorlar xd Anti niye oluyorsunuz amınakoyim,insanları dış görünüşüyle yargılamayazsınız.İstediği zaman istediğini giyer.Hannah Montana zamanında da antiydiniz,kıskançlıklarınızı alıp siktir olup gidin.Antiliğinize falanda saygı duymuyorum.Lady gaga soyunur,''götünü yerim'' ''tarzını yediğim'' dersiniz.Miley en başta idölüm.Ne yaparsa yapsın.

    YanıtlaSil
  25. Her iddiasına varım salak bir sikilenatörsün :))

    YanıtlaSil
  26. Smilerların umrunda amk sikilenatörü

    YanıtlaSil
  27. Antiler siz Miley'e sürtük dediniz ya çok alınmış.Sonra ki klibini çarşafla çekecekmiş.

    YanıtlaSil
  28. Çok güzel bir şarkı... Sizin hakaret etmeniz onun başarısını düşürmüyor, istediğiniz kadar edin...

    YanıtlaSil
  29. Şarkıyı beğenmeyenler müzik videosunu beğenmedikleri için böyle yapıyorlar. Evet Miley bir kaç yıl içinde çok değişti, belkide kendisini bulmaya çalışıyor. Ve belkide buldu. Çıplak olmayı kötü bulmuyor ve onun için sorun yoksa siz neden sorun yapıyorsunuz. ? Miley böyle olmak istiyorsa sizin için ne sorunu olabilir ? Herkes kendin ol diyor oda böyle kendisi. Ve klipte çıplak olması onun sürtük ya da salak olduğunu göstermez. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  30. zayıf insanların gögüsleri olmaz diye bir şey yok herkesin vücudu farklıdır. Ayrıca bence de Rihanna kadar seksi bir vücudu yok. Bu rekoru soyunarak kırdı. Ve izleyen çoğu kişi erkekler.

    YanıtlaSil
  31. Şarkısı gereği ağlamak zorunda hala neyin derdindesiniz ki o soyunuyo sizde onu izleyip destekleyip bunun iyi bir yol olduğunu söylüyorsunuz ama değil. Yeteneği olsaydı müziği sevseydi bu yollara basvurmazdı hepsi yalan bunların. Siz de izleyip para kazandırın ona anca sizin kazancınız ne ? hiç. Sadece umursamadıgı hayranlar..

    YanıtlaSil
  32. SİKERİM SENİ AMK SOYUNABİLİR SANANE LAN

    YanıtlaSil
  33. sana zorla izle veya dinle diyen yok amk. Senin gibi dinleyicileri olacağına hiç olmasın daha iyi. tahta gibi diyorsun ama önceden de şişman diyordunuz. O yüzden zayıfladı. Baştan insanları dinlediği için hata yaptı Miley. Kimsenin vücudu seni ilgilendirmez . Bu ister ünlü biri olsun ister normal bir insan. Ağlamasına gelince zorla ağladığını nereden biliyorsun ? Duygusuz musunuz nesiniz ? Cidden acayipsiniz amk. BİR BİTMEDİNİZ.

    YanıtlaSil