» » » Justin Bieber'ın "All That Matters" Adlı Şarkısı Yayınlandı!



Justin Bieber her Pazar gününün gece yarısında yeni şarkılarıyla hayranlarını şaşırtıyor, ama bu haftaki şarkı biraz erken sızdı. Justin Bieber'ın yeni şarkısı "All That Matters" şu anda iTunes'ta ve Justin'in seriden ilk yayınladığı "Heartbreaker" şarkısına oldukça benziyor. Slow ve R&B bir havası var. Justin şarkıya açıklama olarak ise şunları yazdı:
Bu şarkının sözleri, size bir bütün olduğunuzu hissettirebilen birisine aşık olduğunuz zaman oldukça kendini açıklıyor. Aşık olan herkesin ne demek istediğimi anlayacağını hissediyorum. Şarkı, aşık olmanın dünyadaki en harika duygulardan biri olduğunu aktarıyor. Aşk tek önemli olan şeydir. Ama aşk uzaklara gittiğinde bağırsaklarınızın düğüm düğüm olduğunu hissedersiniz. Bu şarkı için stüdyoda çok fazla çalıştım. Müziğin içine duygu koymaya çalışmak benim için son derece önemliydi. Bunu sizinle paylaştığım için mutluyum. -JB
Bu şarkının sözleri de Justin'in eski sevgilisi Selena Gomez için olabilir. Şarkı bir ilişki ve yeniden aşık olmak hakkında.

Dilara

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. carmen_oasis14 Ekim 2013 11:14

    Her zaman ki gibi harika.. X

    YanıtlaSil
  2. selenaya yazdigini dusunuyorum i need jelena

    YanıtlaSil