» » » » » Perrie Edwards, Zayn Malik İle Evliliklerinin Gecikeceği Konusunda Endişeli!



Little Mix üyesi Perrie Edwards ve One Direction üyesi Zayn Malik gruplarının çok yoğun bir programı olmasına rağmen yaz sonunda nişanlandılar. 

Çocukların dünya çapındaki ünü yükselişte olduğu göz önüne alınırsa One Direction, Little Mix grubundan daha yoğun. Bu gerçeğin, Perrie'nin Zayn ile evlenmesinin gecikeceği konusunda endişelenmesine neden olduğu söyleniyor. 

One Direction'un yeni albümü "Midnight Memories"in çıkması ve dünya turuna başlamalarıyla birlikte, düğün hazırlığı için Zayn'in hayatında çok az bir zaman kalmış olacak. Perrie'nin endişelenmesine rağmen, Zayn onun hayatında çok önemli olan bir gelin olacağını hatırlattı. Kaynak şunları söyledi:
Düğün planlarının, One Direction'ın günlüğünün insafına kalmış bir şey olduğunu hissediyor. Zayn önceliğinin o olduğu konusunda Perrie'ye güvence verdi ama Perrie aptal değil ve bu sektörün nasıl çalıştığını tam olarak biliyor. Perrie'nin yapmak isteyeceği en son şey Zayn ve grubunun arasına girmek. Düğünün yapılacağı zaman hakkında meraklanmayı bıraktı ve bunun için zaman ayırmaların gerektiğini Zayn'e söyledi. 

Dilara

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. İffet Yılmaz15 Ekim 2013 22:50

    Perrie sen bı tipsiizlikle, bu kaşarlıkla, bu hayvansı gülüş ve içten pazarlıkçıla artı sen ve grubunun gündem olma çabaları (Mal hareketleri) oldukça sen adam olmassın ee ozamanda zaynle evlenmen anca böyle sözde kalır.Zayn senden sıkılıcak ve sen göt gibi kalıcan.Ay pardon siz zatne sahteydiziniz ya oyüzden sözleşmeniz bitiince demek istemiştim..

    YanıtlaSil
  2. Justin Bieber15 Ekim 2013 22:51

    Bunlar evlenmicek böyle giderse he ben size söyliyim :D :D Evde kalıcak bu peri valla .

    YanıtlaSil
  3. Zerrie gerçek değil. Kendimi kandırmıyorum . Ama bir düşünsenize Jelena çitfti tam gündemden düştüğü anda evlilik olayı ortaya çıktı. Neredeyse bütün magazinler en iyi çift sıralamasında Zerrie 1. oldu. Jelena da selenanın nasıl parladığını biliyoruz. Aynısı Perrie Ve Little mix için olacak.

    YanıtlaSil
  4. Betül Tomlinson16 Ekim 2013 17:16

    Hatırlasanıza Zayn'e düğün tarihi sorulmuştu bir röportajda ve Niall atlayıp "Ben hamileyim!" demişti. Ayrıca düğün tarihini erteleyip erteleyip duruyorlar. Hem Zayn çok genç. 20 yaşında sen neyin kafasını yaşıyorsun da evleniyorsun? Zayn Müslüman bir kızla evleneceğini söylemişti, perrie malı ne zaman Müslüman olmayı düşünüyor? Daha da ünlü olup listelerde 1. sıraya çıktıklarında mı? Çok komikler... Küçük oyunlarına Zayn'i de alet ettin ya perrie, ALLAH BELANI VERSİN :)) http://elfcan.com/wp-content/uploads/2013/02/Ax8bSKACMAE12dD.jpg

    YanıtlaSil
  5. Perrie Laf söylemeyin ne kadar malsınız -,-

    YanıtlaSil