» » » » Teen Wolf 4. Sezon Onayını Aldı!




Teen Wolf hayranlarına sevindirici haber! Ocak ayında 3. sezonu yayınlanmaya devam edecek olan Teen Wolf, 4. Sezon onayını aldı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen NYCC'a (New York Comic Con) dizide Stiles'ın babasını canlandıran Linden Ashby ve Dylan O'Brien katıldı. Ayrıca Dylan, Stiles'ın babası ile olan ilişkisi, kalbindeki karanlık ve bir çok şey hakkında konuştu.
"Bu karanlık, Deaton'un sezonun sonunda bizi uyardığı şey. Özellikle Stiles, bunun için ilginç bir aday. Bizim (Stiles,Scott ve Allison) bu konu hakkında zihnimiz çok zayıf çünkü neden ailelerimiz için kendimizi feda ettiğimizi tam olarak bilmiyoruz. Ruhların ve kötülerin gelip eğlenebileceği ana konular biziz. Bir süre sonra aklımızı kaybetmeye başlayacağız."
"Her zaman olduğu gibi, insan olma konusunda çok zayıf. Bence Stiles artık güvende olmadığı gerçeğiyle yüzleşmeye başlayacak. Bu bir süper kahramanın kız arkadaşı olmak gibi bir şey. Yani sevdikleriniz, kendinizden uzak tutmanız gereken kişiler. Gerçekten. Scott'a, Derek'e ya da diğerlerine ulaşmak için bir hedef olabilirmiş gibi gözüküyor."
"Bu sezon şerif gerçekleri bilmediği için sınırları çok zorladık. Ve o (şerif) sürekli bana ondan bir şeyler sakladığımı söyleyip durdu ve bu hem beni öldürüyor hem de onun etrafında garip davranmama neden oluyordu. Bu sır ilişkimizi engelliyordu. Artık Stilinski bunu söylemenin Stiles için neden bu kadar uzun sürdüğünü anlıyor ve artık bence giderek daha da yakınlaşacaklar, ilişkileri daha da güçlenecek."
"Bence artık Lydia'dan ne istediği konusunda sessiz kalmayı bırakmalı. Ve bence bu noktada Stiles Lydia'yı uzaktan sevmekte sorun olmadığını düşünüyor. Ama bu işler tek tarafları yürümüyor bu yüzden Lydia'nın da onu sevmesi lazım. Tabi insanları bir başkasını sevmesi için zorlayamazsınız."

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum: