» » » » » Selena Gomez, Miley Cyrus'a Gönderme Mi Yaptı?



Yeni bir röportajda, Selena kendi iyi-kız imajı ile Miley'nin dobra davranışları hakkında neler düşündüğünü itiraf mı etti?

21 yaşındaki şarkıcı, The Ben Davis ve Kelly K Show için bir radyo röportajı yaptığı zaman Selena Gomez'e, o ve arkadaşlarının otel odasında çılgınlaştığı herhangi bir "rock yıldızı anısı" olsaydı ne olurdu diye soruldu. Selena ise sakince cevap verdi:
Pop sanatçısı olduğun zaman bir rock yıldızı olmak zor olur. Süper-sert birisi olamam ve sonraysa "Tamamdır, pembe ışıltılı bir elbisenin içindeyim," diye düşünemem. Rock yıldızı versiyonumun PG-13 versiyonu gibi olduğunu söyleyebilirim. 
Miley kısa bir süre önce bir röportajında şunları söylemişti:
Haberini Burada Bulabilirsiniz!
"Unutulmaz olmak istiyorum. Bu hayranlarımın da istediği şey. Herkes hakkımda konuşuyor, bir sonraki hamlemi görmek için bekliyorlar. Ve evet; parlak, renkli ve eğlenceli şeyleri severim ama sonra 'Wrecking Ball'ı yaparım, karanlık ve gri olan. Ve sonra belki geri dönmek için deli olup etrafta koşuyor olacağım. İnsanları tahminde bulundurmaya devam etmek istiyorum."
Ünlü yıldız "fazla sert" olamayacağını söylerken Miley'ye gönderme yapmış olabilir mi? Ayrıca Selena Gomez'e yakın bir zamanda yıkım topunu üzerinde çıplak bir çekim yapıldığında ne yapacağı sorulduğuna ünlü şarkıcının Miley hakkında konuşmak için bir şansı oldu. Fakat Selena kısaca şu şekilde cevap verdi:
İnsanları yargılamam. Herkesin kendi tercihi.
*PG-13: Sinemada ''13 yaş altı için sakıncalı sahneler'' anlamına gelir.

Dilara

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

10 yorum:

  1. Haber yapmak için insanları birbirine düşüreceksiniz. Alakası yok, hem tek "fazla sert" kadın Miley değil.

    YanıtlaSil
  2. Çok sert kadın Miley değil ki.Lady Gaga falan da var.Gönderme yaptığını sanmıyorum ama her şeyde mutlaka %1 bile olsa bir ihtimal vardır.

    YanıtlaSil
  3. yaptıda ne oldu eline ne geçti? anlamsız yersiz göndermeler falan saçmalıktan başka birşey değil

    YanıtlaSil
  4. Haber yapıp yapmamak bizim elimize bir şey geçirmiyor. 10 yerde gördüğümüz bir şeyi haber yapamayacaksak, "haber sitesi" olmanın ne anlamı kalır?

    YanıtlaSil
  5. Güneş Dayıoğlu17 Ekim 2013 14:21

    Başlıkta yanlışlık olmuş sanırım gönderme filan yok

    YanıtlaSil
  6. Hiç sanmıyorum.zaten son cümlesnde yeternce belli.ayrıca sürekli birbirlerini destekliyorlar.selena birkaç hafta önce ''miley'i rahat bırakın''yazan bir tişört giymişti.ayrıca onlar eski disney arkadaşları.halada öyleler.

    YanıtlaSil
  7. onlar arkadaş değiller ve selena direk kötü bi şey söylese çok tepki alır smilerlardan o yüzden diyememz ve tişörtde şoptu.

    YanıtlaSil
  8. Bencekavgayla alakası yok terk sert kadın Miley değil

    YanıtlaSil
  9. artık fazla görüşmüyo olabilirler ama ikisinin de birbirine karşı içinde bi sevgi yatıyodur ikisinin arasını açıcaksınız dikkat!!

    YanıtlaSil
  10. Jonatic Kardeşiniz22 Ekim 2013 16:51

    Hayır yani, ne alakası var ki?
    Selena'da oturup Miley'nin röportajlarını mı okuyacak?

    YanıtlaSil