» » » » » » » » » » 10 Ünlünün Paylaştığı En Şok Edici Fotoğraflar



1. Selena Gomez: Normalde kendi fotoğrafından çok hayranlarınkini paylaşan Selena'nın bu fotoğrafı paylaşması ve fotoğrafta çıplak mı yoka içinde bir şey var mı tartışması büyük ses getirmişti.

2. Liam Payne: One Direction grubunun üyesinin evinin balkonunda çekildiği bu fotoğraf çok eleştirilmişti. Liam'ın balkonunda ne korkuluk ne de başka bir şey var ve bu gerçekten çok tehlikeli bir hareketti.

3. Ariana Grande: Normalde pek skandalı olmayan Grande'in paylaştığı bu fotoğraf herkesi şoke etmişti.

4. Miley Cyrus: Her yaptığıyla şoke eden Miley'nin paylaştığı sarı kaşlarıyla fotoğrafı alay konusu olmuştu ve hayranları da dahil, herkesi şoke etmişti.

5. Justin Bieber, Selena'nın Oscar sonrası partide çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, 'Dünya'nın en zarif prensesi' yazmıştı. Justin'in paylaştığı fotoğraf bazı hayranları hayal kırıklığına uğratırken, bazılarını da çok sevindirmişti.

6. Lea Michele: Tatil fotoğraflarından birini hayranlarıyla paylaşan Michele, ne kadar korkusuz olduğunu da göstermişti.

7. Demi Lovato: Güzel şarkıcı bu fotoğrafı paylaştığında herkes saçlarını kazıttığını anlamıştı ancak yine de Demi'nin saçlarını kazıtacağını hiçbirimizi düşünmüyorduk!

8. Liam Payne: Bu fotoğraf paylaşıldığında hayranları büyük bir korku salmıştı ancak daha sonra Liam şaka yaptığını söylemişti.

9. Austin Mahone: Çok kötü hasta olup, hastaneye kaldırılan Austin, paylaştığı bu fotoğrafla hayranlarını hem korkutmuş, hem de üzmüştü.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. ♥♫_Demilena_♫♥31 Mart 2014 14:01

    Beni Demi'nin saçını kazıtması şaşırtmıştı. :D

    YanıtlaSil
  2. ♥♫_Demilena_♫♥31 Mart 2014 15:14

    :)

    YanıtlaSil
  3. Austin'i görünce ...

    YanıtlaSil
  4. SELLYFOREVER8 Nisan 2014 15:41

    AYY .HEP KIÇINDAN ÇEKİLMİŞ FOTOLAR VAR.NERDEN BİLİYONUZ SELENA OLDUĞUNU LAN....HEM O DÜNYANIN EN ZARİF PRENSESİ:)<3

    YanıtlaSil
  5. yaa şuan istediğim şey 2.de atlamış olması sonrada durumun 8 deki gibi olması direkçiler işte kezbanlık için yer arıyorlar adeta

    YanıtlaSil