» » » » » » » » » » » » Ünlülerin Söyledikleri En Büyük Yalanlar



1. Austin Mahone bir röportajında ne kadar üst göğüs çalışması yapabileceği sorulduğunda, neredeyse imkansız olan bir yanıt vererek alay konusu olmuştu.
Ne kadar göğüs çalışması yapabilirim? Bence şu anda, bilemiyorum, 835 (LBS) yapabilirim. Kötü bir günde.
Ancak lifler maksimum 600 LBS'i taşıyabiliyor. Yani Austin'in bu yanıtı biraz değil, bayağı bir abartı olmuş!

2. Selena Gomez'in Justin Bieber'la resmi olarak çıkmaya başlamadan önce Ellen DeGeneres'ın programına çıkıp, 'O benim kardeşim gibi.' dediğini hatırlıyor musunuz? Bu sözleri hala Beliebers tarafından Sel'e hatırlatırılıyor.

3.  Cher Lloyd X Factor yarışmasındayken 'Başarıya ulaşırken her yol mübahtır' sözünden yola çıkarak, kendisine ait olmayan bir şarkıyı kendisininmiş gibi göstermişti!

4. Justin Bieber bir keresinde bilgisayarının çalındığını ve Twitter'ının ele geçirildiğini söylemişti. Ancak daha sonra Beauty And A Beat'in klibinin tanıtımı için böyle bir şey yaptığı ortaya çıkmıştı.

5. Miley Cyrus bir röportajında eski nişanlısı Liam Hemsworth için 'kocam/eşim' kelimesini kullanmıştı ve bu röportajdan sonra tüm dünya ikilinin gizlice evlendiğini sanmıştı.

6. Sean Kingston, paparazzilere Fisker Karma modeli arabasının Justin Bieber tarafından ona hediye edildiğini söylemişti. Ancak ikiliye yakın kaynaklar bunu yalanladı ve Justin'in Sean'a hediye almadığını söylemişlerdi.

7. Herkes yalan söyler, divalar bile! Beyonce de pembe yalan söyleyen ünlülerden. B Day albümündeki tüm şarkıları kendisinin yazdığını söylemişti ancak albümdeki hit şarkılardan biri olan Irreplaceable şarkısı Ne-Yo'a ait. Hatta Ne-Yo bu şarkıyı aslında kendisi için yazdığını da itiraf etmişti.

8. Kadınların kendileri hakkında söyleyebilecekleri en büyük yalanlardan biri de yaşları. Nicki Minaj 28 yaşındayken, 26 yaşındayım demişti. Her ne kadar kötü niyetle söylememiş olsa da, ünlülerin söyledikleri yalanlar listesinde yerini buldu.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. Belieber SmileR31 Mart 2014 14:07

    selena yalanını yiyim

    YanıtlaSil
  2. ♥♫_Demilena_♫♥31 Mart 2014 14:21

    Miley :D :D <3

    YanıtlaSil
  3. justin onu sirf alay etmek icin soylemisti bunu beauty and a beat in basinda yazilanlardan anlimistik cok guzeldi :P :)

    YanıtlaSil
  4. Belieber SmileR31 Mart 2014 16:18

    Justin klip için söylemiş beyaz yalann

    YanıtlaSil
  5. B Quenn'den hiiç beklemezdim.

    YanıtlaSil
  6. Ye kanka afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  7. Yalanın rengi mi olur mk saçmalama !

    YanıtlaSil
  8. Kardelen Biebs2 Nisan 2014 10:45

    Mileyin söylediği kelime yalan anlamını taşımıyo lakap anlamında zaten bu olaydan önce liam mileye bende karım diyorum demiştir aklın karıştı galbaa


    ---FROVER SMİLER <3

    YanıtlaSil
  9. Belieber SmileR3 Nisan 2014 11:52

    olur beyaz ve pembe sonuçta kötü amaçlı deill

    YanıtlaSil
  10. Nicki Minaj gerçekten 29 yaşında ( şu an ) ama medya onu 31 olarak gösteriyor.

    YanıtlaSil