» » » Demi Lovato'dan Sızdırılan Çıplak Fotoğraflarına Yanıt



Bu haftanın en çok konuşulacak haberi şimdiden belli oldu: Demi Lovato'nun sızdırılan çıplak fotoğrafları. Demi fotoğrafların sızdırılmasına ilk kez yanıt verdi. Bu yanıt da Twitter'dan geldi.
"Ben güçlüyüm. Ben savaşçıyım. Beni hafife alma."

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

44 yorum:

  1. You're slut baby :**

    YanıtlaSil
  2. Artık deminin güçlüyüm sözü gerçekten çok sıktı . Yeter artık mk hep ben güçlüyüm ben güçlüyüm hem geçmişini söylüyor ağlıyoru ağlıcaksan güçlüyüm deme demi anti değilim ama artık yapmacıklaşıyo bir yere girse showa katılsa ikidebir geçmişte çok acılar çektim ben güçlüyüm stay strong muhabbeti bi kerede başka birşey de abi burayada ergen lovatic'ler gelip küfür yazmız aranızda olgun olan varsa küfürsüz yorumuma düşüncesini getirebilir .

    YanıtlaSil
  3. pardon yazmasın*

    YanıtlaSil
  4. Egonun kelime anlamını bile bilmeden gelmiş ezberden konuşuyorsun.Embesillik bir hastalıktır insanlara hakaret olarak kullanabileceğin bir kelime değil.Bu kadar küçülmeyin.

    YanıtlaSil
  5. APE-DIRECTIONER7 Nisan 2014 19:40

    Demi'yi severim ama bu seferin yediği manelerin üzeini STAY STRONG'la kapatmaya çalışıyor!

    YanıtlaSil
  6. Eh yeter ama ya. Kiminle neyi isterse onu yapar bunu orospuluk olarak adlandırmaktan vazgeçin artık. Bunu böyle algılıyosanız ciddi bi algılama probleminiz var demektir. Kazık kadar kız kiminle yatıp kalkacağını ne yapıcağını sizemi sorucaktı!

    YanıtlaSil
  7. ♥♫_Demiley_♫♥7 Nisan 2014 23:35

    Neden Selenators Demi'ye anti sorununuz ne ?

    YanıtlaSil
  8. size ne lan demi istedğini yapar ayrıca fotolrın gerçek olduğu bile belli değil dağılın

    YanıtlaSil
  9. istediğini yapar sanane onun bedeni sana mı kaldı

    YanıtlaSil
  10. Yazık,cidden acıyorum artık. Demi nasıl bu kadar düşebilirsin. Şu güçlü , savaşçı modlarını bi terk etsen ya. Daha 2-3 yıl önce cici kızken şimdi;Savaşçı,rockçı modlarına dalıverdin. Bir de şu anlamadan etmeden Gaga'ya laf attı ya iyice soğudum. Abartmayın artık şu kızı,besbelli kendini gündeme sokmaya çalışıyor. YA-ZIK!

    YanıtlaSil
  11. SELENATOR DİYE HEMEN SUÇLAMA. BEN DE SEVMİYORUM. DEMI BÖYLE GİDERSE HERKES SEVMİYCEK. SMILER'SIN DİYE SELENATOR'LERİ HER HALUKARDA SUÇLAYACAK DEĞİLSİN. DEMI DE MILEY YOLUNDA KOŞARAK GİDİYOR.

    YanıtlaSil
  12. YAPSIN CANIM BİZ YAPMASIN DEMİYORUZ. DEMI'NIN HER AN BEN GÜÇLÜYÜM BEN SAVAŞÇIYIM DEMESİNE SİNİR OLUYORUZ. SANARSIN EN BÜYÜK ACILARI ATLATMIŞ. ÇOK BENCİL DAVRANIYOR.

    YanıtlaSil
  13. Annenle babanın iki saniyelik zevkisin bu neyin egosu ?

    YanıtlaSil
  14. güçlü kalın arkadaşlar .s.s.s.s.s..s.s.ss..ssss

    YanıtlaSil
  15. Birçok ünlünün bu tür fotoları internete sızdı . Hem özel hayatı bu istediğini yapabilir. kötü bir durum tabiki

    YanıtlaSil
  16. Orda anti olmadığımı yazmışım ayrıca neden tüm smilers selenaya anti bende bir selenator ve smilers'im orda belirttim anti değilim ayrıca küfrrde etmedim ne bu tribin :) burda fotoğrafı eleştiriyoruz saygısızlık etmeden , lafı hemen selenators'e çevirme ordada aranızda olgun olan varsa yazsın demiştim semiylede bir sorunumuz yok senin selenatorsle sorunun ne ?

    YanıtlaSil
  17. Sorun burda sevişmesi veya miley'nin yolundan gitmesi değil sorun burda deminin ikidebir stay strong muhabetti lafı değiştirmeyin hem selenators hemde smilers'im hiçbir ünlüde hakareti haketmez daha doğrusu hakkMIZ yok

    YanıtlaSil
  18. İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAPAR.SİZİ İLGİLENDİRMEZ.AMA SELENA MA LAF ATMAYIN.LAF DÖNÜP DOLAŞIP SELENAYA GELİYOR.KIZI ARTIK RAHAT BIRAKIN TAMAMMI .DEDİKODULARINIZ YÜZÜNDEN DEMİ VE SELENA KÜSTÜLER.JUSTIN İLE AYRILDILAR.YORUMLARINIZDA DAHA DİKKATLİ KONUŞUN.DEMİ YATAR .ÖPÜŞÜR SİZENE?SELENA GİTER ÇIPLAK DOLAŞAR YİNE SİZENE?BAKMAYIN İZLEMEYİN MERAKTA ETMEYİN O ZAMAN.ONA ORUSPU DİĞECEĞİNİZE BU KÜFRÜ ETTİĞİNİZ İÇİN KENDİNİZE KIZIN BENCE.................................LOVATİC<3 SELENATOR<3BELİEBER<3....................

    YanıtlaSil
  19. Bak arkadasiim. Selenatorum ve gurur duyuyorum. Ayruca Lovatic im her seyi selenatorlere baglamayin.

    YanıtlaSil
  20. çooook haklısın

    YanıtlaSil
  21. İpek sarıgöz8 Nisan 2014 17:32

    Ben bir Lovaticim ve ne olursa olsun isterse tamamen çıplak fotoğrafları ortaya çıksın yinede sevmekten vazgeçmem siz kimsinizde o kadar çok insanın hayatini kurtarip onları hrm fiziksel hemde ruhsal yönde tedavi eden güçlü kılan bir kadini bir idolü elestirebiliyosuzz size kim bu yetkiyi verdi ??? Onun yaşadıklarınin zerresini yasamazken nasil olurda yorum yapma gereği duyarsınız ? O kadar lovatici nasıl arkaniza alipta ona hakaret edersiniz ??? Kusura bakmayın ama biz onu fizigiyle degil düşünceleriyle sevdik ayrıca oda bir insan ve sevgilisiyle fotograflari olabilir o mu sizdiridi internete ?? Ama siz fotoğrafı yayınlayan kişiye tepki gostereceginize kolay yolu seçip Demiyi yargiliyorsunuz Zaten wimerle olan fotoğraflar gerçek ama tek başına oldukları deminin ona çok benzeyen bir hayranina ait bunjn kanitlarida var artık bu yazdiklarimdan sonrada o koca ağzını açıp orospu Sürtük gibi kelimeler kullanırsan oda senin vicdanina ve zeka Seviyene kalmış bir şey !

    YanıtlaSil
  22. ♥♫_Demiley_♫♥8 Nisan 2014 17:51

    Söyleyen bi selenator ne dememi beklerdin smilers niye demiye antimi diyim ? !

    YanıtlaSil
  23. ♥♫_Demiley_♫♥8 Nisan 2014 17:54

    Sende herkes diyip bütünleme yapamazsın bazıları demen yeterli olabilirdi. Smilers ne alaka ? Hadi Lovatic desen tamam da Smilers?

    YanıtlaSil
  24. ♥♫_Demiley_♫♥8 Nisan 2014 17:57

    Kb ama bu senin söylediklerini :''Artık deminin güçlüyüm sözü gerçekten çok sıktı . Yeter artık mk hep ben güçlüyüm ben güçlüyüm hem geçmişini söylüyor ağlıyoru ağlıcaksan güçlüyüm deme demi anti değilim ama artık yapmacıklaşıyo bir yere girse showa katılsa ikidebir geçmişte çok acılar çektim ben güçlüyüm stay strong'' ancak bi anti söyleyebileceğini düşündüm çünkü ne zaman bi anti cıksa hep bu konuyu açar ve Demi'yi kötüler. Ama anti değilim diyosun iyi tamam

    YanıtlaSil
  25. ergen lovatic (!)8 Nisan 2014 21:29

    oncelıkle merhaba , stay strong muhabbetini gittiği programlarda demi açmıyor, sunucular ''açıyor geçmişte bilekleri kestin'' diyerek, hiç düşündün mü herkes geçmişte yaptıgın hataları tekrar tekrar suratına vuruyor ? sürekli aynı konudan aynı muhabbet çıkıyor? ayrıca stay strong u uzatan demi değil daha dün justin ağlamaklı fotograf attı diye ''#StayStrongMyKing'' diye tt baslattılar haberin var mı senin? biraz arastır ondan sonra gel ha bide bu tweet ispanyolca atılmış bir tweet demi eğer bu fotograflara karsılık vermek isteseydi ingilizce atardı bu tweeeti (tüm dünya ingilizce bildiği için) daha tweeti görmeden konusma amına kodumun bebesı .

    YanıtlaSil
  26. Gaga'ya laf atmadı o sadece kusmuk sanatçısı hakkında görüşlerini bildirdi. YEME PROBLEMİ ÇEKEN İNSANLAR VAR. Onları düşündü ayrıca dipnot olarak ekledi hala LittleMonster ım diye. Ayrıca Stay Strong Demi'nin hayat felsefesi size bu saçma geliyor olabilir evet ama cidden ciddi sorunları olan bir insan için Demi ilham kaynağı! Sen empati kesinlikle kuramıyorsun ciddi sorunları olan bir insan için Demi'nin ne kadar büyük bir yer kapladığını, ne kadar yardımcı olduğunu hiç düşündün mü! O hep savaşçıydı ve savaşçı modlarına dönmedi ayrıca hatırlatırım ilk ünlü olduğu zamanlarda -Dont Forget albümünün çıktığı zamanlarda- o bir rock çıydı, şimdi rockçıya geri dönmesi gayet normal. ADI ÜSTÜNDE CAMP ROCK DİYE Bİ FİLMDE DE OYNADI! Tarz değiştirebilir ister cici kızdan rockçıye, rockçıdan porno starına bu onun hayatı ve ahirette hesap verecek olan da o! Sana ne ? Hem sen büyüyünce hiç mi seks yapmicaksın kocanla? WILMER ONUN NIŞANLISI ISTEDIGINI YAPAR!!!

    YanıtlaSil
  27. EN BÜYÜK ACILARI ATLATMAMIŞ OLABİLİR AMA O ŞU ANDA EN BÜYÜK ACILARI ATLATAN İNSANLARA İLHAM KAYNAĞI!

    YanıtlaSil
  28. sahnelerden sonra güreş sektörünede girdin güçlü ol demi bilek gücüyle kazan miley ve sen yarışın...

    YanıtlaSil
  29. Demi ve Lovaticler büyültmese sormazlar amk demi ve lovaticler o kadar benimsemişki 3 lafından 1'i stay strong bir lovatic görsem stay strong artık hayranı olmayanlar bile stay strong'u hayatını biliyolar demi çok abartıyor kabullen amına kodumun bebesi.

    YanıtlaSil
  30. Bu konuyu açmam için anti olmama gerek yok canım gerçekler bu demi stay strong'u çok benimsemese konu açılmaz :)

    YanıtlaSil
  31. Yaw sanane miley den istediğini yapar tmm mi

    YanıtlaSil
  32. KESİNLİKLE KATILIYORUM. Bu ne yaa iticilikte dünya markası gerçekten fikrimi söylüyorum şahsi görüşüm.

    YanıtlaSil
  33. DeMileyy leyyy11 Nisan 2014 16:25

    Stay
    strong gözünün popiler olması yada heryerde payşaılıyor ve hep
    karşımıza çıkıyor olması DEMİyle alakalı değil.Bu direk HAYRANlarla
    alakalı.Burda cevap olarak söylediği sözlerinin ayrıntısına bakarsanız o
    farklı bişey yapmak istmemiş yani hem bilindik sözü olan strong sözünü
    katıp hemde şarkı sözünü eklemiş(warrior) , hemde bunu yapanlardan
    intikam alıcağını belirtmiş(beni hafife alma diyerek)..Ama anlayana.!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    YanıtlaSil
  34. DeMileyy leyyy11 Nisan 2014 16:26

    Stay
    strong gözünün popiler olması yada heryerde payşaılıyor ve hep
    karşımıza çıkıyor olması DEMİyle alakalı değil.Bu direk HAYRANlarla
    alakalı.Burda cevap olarak söylediği sözlerinin ayrıntısına bakarsanız o
    farklı bişey yapmak istmemiş yani hem bilindik sözü olan strong sözünü
    katıp hemde şarkı sözünü eklemiş(warrior) , hemde bunu yapanlardan
    intikam alıcağını belirtmiş(beni hafife alma diyerek)..Ama anlayana.

    YanıtlaSil
  35. SelenacıLator11 Nisan 2014 16:29

    salute ismini götüne sok amg kızı sen ilkönce little mix kaşarlarının ne bok olduğunu öğrende gel.

    YanıtlaSil
  36. SelenacıLator11 Nisan 2014 16:30

    sen kalma arkadşım.s......s.s dünyada yerin yok bence uzaylı

    YanıtlaSil
  37. DeMileyy leyyy11 Nisan 2014 16:32

    Stay
    strong gözünün popiler olması yada heryerde payşaılıyor ve hep
    karşımıza çıkıyor olması DEMİyle alakalı değil.Bu direk HAYRANlarla
    alakalı.Burda cevap olarak söylediği sözlerinin ayrıntısına bakarsanız o
    farklı bişey yapmak istmemiş yani hem bilindik sözü olan strong sözünü
    katıp hemde şarkı sözünü eklemiş(warrior) , hemde bunu yapanlardan
    intikam alıcağını belirtmiş(beni hafife alma diyerek)..Ama anlayana.

    YanıtlaSil
  38. Abartan tek hayranlarmı allah aşkına demiyi koruyıcaksınız diye ne hallere düştünüz demi her gitti programda diyor hayat hikayesini heryerde anlatıyo sonra ağlıyo sonra güçlüyüm diyo hayranı olmayanlar bile demiyle alakası olmayanlar bile artık deminin hayat hikayesini biliyor stay strong ne onuda biliyor magazin sitelerinde demiyle ilgili haberin 3/2 illaki stay strong veya kilosuyla ilgili yada küçükken ona yapıkları demi bunları anlatmasa heryerde hayranlarda abartmaz. Anlayana

    YanıtlaSil
  39. Yalnız yanındakı sevgilisi ister yatar ister öpüşür ister sevişir,ister fotoğrafını çeker sizene..?

    YanıtlaSil
  40. En azından bazı orospular gibi her erkekle yatmıyor.

    YanıtlaSil
  41. WeHateEmbesils.22 Mayıs 2014 23:14

    Ego bozuntusundan başka bir şey değilsin. Embesil.

    YanıtlaSil
  42. Evet gördük yataktaki savaşçılığını.

    YanıtlaSil