» » » Miley Cyrus Konserini İptal Etti


Miley Cyrus 7 Nisan Pazartesi akşamı Charlotte/Kuzey Carolina'da vereceği konseri iptal etti. Konserin başlama zamanından yarım saat kadar önce iptal edilmesi ise hayal kırıklığına yol açtı. Dolayısıyla bazı hayranlar yapılan duyurudan önce konserin gerçekleşmesi planlanan NC Time Warner Cable Arena'da yerlerini almıştı.

İptal yüzünden ağlayan bir hayran;

Konseri sabırsızlıkla bekleyen bazı hayranlar sosyal medyadan üzüntülerini ve tepkilerini dile getirirken, bazı hayranlar da Miley'nin son günlerdeki çöküşü nedeniyle desteklerini esirgemediler.

Konserin iptal edilme gerekçesi olarak ünlü şarkıcıya 'grip' teşhisi konduğu ve doktorunun dinlenmesi gerektiğini söylediği belirtildi. İptal edilen şov için bilet satın almış olanlara para iadesi yapılacağı da eklendi.

Ayrıca Miley'nin dinlenme süresi uzun sürmedi, ünlü şarkıcı dün akşamki Raleigh/Kuzey Carolina konserini planladığı gibi gerçekleştirebildi. Üstelik son günlerdeki halinden daha enerjik ve mutlu görünüyordu. İlk birkaç şarkıdan sonra önceki günkü iptal için zihinsel yorgunluk, kusma gibi sebepler belirterek özür diledi.

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. :( Yıkıldı la.Bir köpek için bu kadar ağlayabilen,yıkılabilen bir insanı neden ağlatıyorsunuz ki?

    YanıtlaSil
  2. Tomris Elmalı10 Nisan 2014 14:41

    zeynep anlamadığın bir şey için bence yorum yapma

    YanıtlaSil