» » » » » Kathy Griffin "Demi İle Sorunum Yok Ama Hayranları Çok ..."


Kathy Griffin birkaç gün önce katıldığı bir radyo programıyla yaptığı röportaj sırasında Demi Lovato ve Lovaticler ile yaşadığı son kavgasından bahsetti.

Ünlü komedyen Kathy, "Tanıştığın en ezik kişi kim?" sorusunu; "Muhtemelen Debbie Lovato. Ayrıca Lady Gaga'nın üzerine kusulması hakkında o lanet olası çenesini kapalı tutmalı." diye yanıtlamıştı. Bu durum da Lovato ve hayranlarını kızdırmıştı. Lovaticler ölüm tehditleri de dahil olmakla beraber, çok sayıda nefret içerikli tweetler göndermişti.

Salı günü Griffin radyo ile röportajında Demi ile bir sorunu olmadığını ancak hayranlarının çok "şiddet eğilimli" ve "ahlaksız" olduklarını söyledi.

Daha sonra; evini yakmak ve öldürülmek de dahil, kendisi için intihar etmesi veya kanser olması gibi kötü dileklerde bulunulan tehtit mesajlarından bazılarını paylaştı.

YWYJSH

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

15 yorum:

  1. herkesin düşünceleri aynı olmak zorunda değil. herkes demi yi sevmek zorunda değil. lovatic beyinsizleri sanki herkes sevmek zorundaymış gibi sevmeyenlere böyle yapıyolar. siz nasıl insanlara hakaretler edebiliyorsanız o da edebilir. herkes özgür. size soracak değil. sizin başkalarına ettiğiniz hakaretin onu ilgilendirmedi gibi, onun ettiği de sizi ilgilendirmez demi yi sevseniz bile. ayrıca demi bile yorum yapmamışken size ne oluyo amk. anası babası kendisi bu kadar savunmuyo. umarım beyinsiz zevk uğruna yapılmış döl israfının teki gelip de bunun altına küfürlü sövmeli saçma sapan yorumlar yazmaz. buraya yazdıklarım, her lovatic için değil. öyle beyinsiz olan lovaticler için.

    YanıtlaSil
  2. haklısın ama o deminin kararı bu o kadını ilgilendirmez

    YanıtlaSil
  3. amk şu lovaticlerin "herkes demiyi sevmek zotunda o güölü kaldı bileklerini kesti amao güçlü .s.ss.s.s.s..s.s.sss.ssssss " triplerini bi türlü anlayamıyorum hepsi değil ama çoğu öyle ve hayran gruplarını küçük düşürüyolar bu yorumun altına bi tane lovatic gelip anama bacıma sövse şaşırmam tanıdık bi durum çünkü

    YanıtlaSil
  4. Ne alaka her Lovatic öyle değil.kaç milyon kişilik grubun binlik kısmını değerlendiriyorsun,ona bakarsak HER hayran grubunda var böyle insanlar.Birsürü Selenator,Belieber,Smiler vs vs tanıyorum ama hiç zaten tüm BElieberlar Selenatorlar veya Swiftieler çok gerizekalı demedim.Hele hiç tanımadan direk 'LovaPiç' laakbını takan antiler olduğu sürece bu olaylar devam edecek.

    YanıtlaSil
  5. ben lavotic degilim ama hic herkes demiyi sevmek zorunda diye bisey soylediklerini duymadim herkes demiyi tabiiki sevmek zorunda degil ama eger biri benim idol aldigim kisi hakkinda salakca seyler soyler ona karisirsa kusura bakmayinda bende ona sayip soverim sonucta deger verdigim kisi hakkinda salakca konusuyor yanina birakmam

    YanıtlaSil
  6. Nefretini anti sayfalarında kusabilirsin. :) Tavsiyem yazdığın yorum oraya daha uygun..

    YanıtlaSil
  7. ''amk şu lovaticlerin'' diyemezsin. Bazı Lovaticler diyebilirdin.. İşte böyle dersen Lovaticler senin amına koyar.

    YanıtlaSil
  8. Sana Demi'yi sevmek zorundasın diye bişey mi diyolar sanki.! neyin kafasındasın sen? Bu Stay Strong Muhabbetini senin gibi olan salak antiler çıkarıyor.Tamam belki bazı Lovatic'ler Stay Strong muhabbetini çıkarıp Demi çok güçlü falan diyo olabilir. Ama genel olarak Demi'nin haberlerinin altındaki yorumların çoğu antilere ait.Ve hep kötülüyorlar.Ha sen şimdi kötülerken ona hakaret ediyorlar falan sanarsın..:) Hakaret etmeyi bi kenara bırakıp hemen ''Stay Strong hani Demi çok güçlüydü. Hıhı gördük güçlülüğünü.s.s'' diyorlar. Gördün mü Stay Strong Muhabbetini kimlerin açtığını..!!! Gelir sonra bütün Lovatic'lere suç atarsınız...

    YanıtlaSil
  9. AZ BİLE OLMUŞ O MESAJLAR O KADINA. ELALEMİN ARKASINDAN KONUSACAĞINA KAPASIN CENESİNİ KOYSUN GÖTÜNÜ ÖRGÜ ÖRSÜN. ONUN YAŞINDAKİLER ÖYLE YAPIYOR. KİM NE DERSE DESİN !! UMRUMDA DEĞİL.

    YanıtlaSil
  10. Sizin gibi gerizekalı ve beyinsizler yüzünden biz Lovaticler bu duruma düşüyoruz.

    YanıtlaSil
  11. Fikrim şu ki Kathy nin Demi ye soylediklerini hos bulmamıstım . Dogrudurki kimse kimseyi sevmek zorundada degil . Ama Lovaticlerinbu tur davranista bulunmasi Kathy nin soyedigi gibi ahlaksız olmus . Belki bir kac hakaret edebilir yada kızabilirsin ama ölüm tehtitleri konuyu iyice aşmış

    YanıtlaSil
  12. Nergis'e katılıyorum, herkes birbirini sevmek zorunda değil!

    YanıtlaSil
  13. bu kadını faqmışlar

    YanıtlaSil
  14. Anti değilim ama bence Demi Lady Gaga'nın performansına karışmamalıydı.

    YanıtlaSil
  15. Demi'ye laf gelmesini kaldıramıyorum.Sinirleniyorum.Hepsi bu.

    YanıtlaSil