» » » Justin Bieber Durmaksızın Ağlıyor!



Geçtiğimiz günlerde Justin Bieber'ın yıllar önce çekilen bir videosunun internete sızmasıyla büyük olay olmuştu ve Justin'e ağır eleştiriler yapılmıştı.

Videoda zencileri aşağılayan Justin, videonun sızmasıyla ilgili upuzun bir yazı paylaşarak, herkesten çok özür dilemişti.


Ancak anlaşılan o ki, Justin bu yazının yeterli olmadığını düşünüyor. Kaynaklara göre, Justin durmaksızın ağlıyor çünkü bu videolardan sonra kariyerinin biteceğini düşünüyor.

Justin'in tek düşündüğü bu da değil, Justin'in en yakınları da zenci olduğu için (Usher, Jaden Smith, Lil Za, Lil Twist, Alfredo Flores, Will Smith vb.) onlarla arkadaşlıkları da bitebilir veya büyük zarar görebilir.

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. foreverbelieber9 Haziran 2014 17:02

    üzülme justin bi hata yapmışsın ama pişmansın biz hep yanındayız <3

    YanıtlaSil
  2. Hiç beklemezdim Irkçı olduğunu

    YanıtlaSil
  3. küçükken sen hiç zencilerle ilgili espriler yapmadınmı ?? mesela sinekli falan vardı bu bizim ırkçı olduğumuz anlamına gelmiyo eğer ırkçı olsaydı justin şuan en yakın arkadaşlarının çoığu zenci olmazdı dimi

    YanıtlaSil
  4. he amk he justin burada çok mu küçük :DD::D:D:D:D:

    YanıtlaSil
  5. ya yıllar önce diyo işte kim bilir kaç yaşında 4-5 çocuk o yaşta ne anlasın yaptığı şeyin ırkçılık olduğunu siz de bi değişiksiniz he.

    YanıtlaSil