» » » One Direction Hayranları Olay Çıkardı!


One Direction'ın yeni filmi "This Is Us" için düzenlenen tanıtım günü hayran çılgınlığı ile sonuçlandı. Hayranların çılgınlıkları o kadar fazlaydı ki olaya Los Angeles Polis Departmanı müdahale etmek zorunda kaldı.

Los Angeles Times'a göre, gofobo.com tarafından ön izlemeye sunulan film için hayranlar saatler öncesinden tiyatro salonunun önünde sıra olmaya başladı. Gösteri zamanı geldiği ve boş koltuk kaldığı zaman hayranlar içeri girebilmek için tiyatronun kapısına yığıldılar. Hayranlardan birinin annesi şunları söyledi.
"Heyecan doluydular ve bilet kesen kişiyi geçip içeri girmeye çalıştılar. 'Bizimle gelin! Bizimle gelin!' sesleri tiyatronun her yerinden duyuluyordu. Yaklaşık yarım saat sonra iki polis geldi. Onları sakinleştirmeye ve dışarı çıkarmaya başladılar."
 E! Habere konuşan bir kişi şunları ekledi.
"Bu sadece ana film için küçük bir gösterimdi. Tiyatroya sıkışmış insanları dışarı çıkarmak mümkün değildi. Birisi grubun içeride olduğunu söyledi ve bir sürü kız bağırarak içeri koştu. Güvenlik içeri girmeye çalışanları durdurabildi. Bütün bunlara rağmen film planlandığı gibi izlendi." 
Filmin ön gösterimi için bu kadar olay çıktı. Filmin aslı gösterime girdiğinde bunların yaşanmamasını umuyoruz!

Unknown

Yazarımız hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Hakkımızda sayfasına geçebilirsiniz.

Sitemize yazar olmak ister misiniz?

«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. geri zekalılar ya :DD

    YanıtlaSil
  2. tıklanma sayısından reklam yapmak istemeniz yüzünden sayfa bok gibi oldu sürtükler! ayrıca başlığa farklı içeriğe farklı şeyler yazıyorsunuz çünkü umurunuzda olan tek şey o lanet tıklanma sayısı! yorumumu da silebilirsiniz ama ben devam ederim.

    YanıtlaSil